Friday, October 2, 2009

Jeg har fået...

blomster - ikke af manden, men med posten fra Lene. Skønne blomster som skal bruges til pynt på strik og sy. Stedmoderblomsten passer jo perfekt til Lises kjole, og det var jo ikke fordi jeg sagde det ret mange gange, da vi mødtes hos Dorthe.............
Tusind tak Lene. De røde blomster er iøvrig Valmuesøster og den anden lilla er en Julerose - skriver Lene.


Jeg har også fået en pakke fra Norge fra Sylvia. Jeg har sendt et par blade, og vupti så dukker der en pakke op med bl.a. det lækreste grønne garn, og skønne knapper. I det grønne garn ses en rest fredags eftermiddags sol.

I morgen står den på strøgtur med 2 dejlige veninder, og søndag skal jeg ud og rasle med bøssen for Røde Kors. Noget jeg har gjort før og gør igen med glæde. Er dog lidt spændt på det kvarter jeg skal gå rundt i denne gang. Og det var så den weekend ;-) Er allerede begyndt at glæde mig rigtig meget til efterårsferie.

PS: Skal se om jeg ikke kan snige mig forbi en stofforretningen i morgen - har en idé til de røde blomster og hjerter. Det er absolut ikke kreative håndarbejdspiger, jeg skal være sammen med i morgen - men skobutikker - dem skal vi nok nå nogle stykker af ;-), og så selvfølgelig afsluttende med en hyggelig frokost.

5 comments:

Helle : said...

Ih sikke da heldig du har været, sådan at få gaver en fredag. De er bare så flotte de blomster som Lene har hæklet. Jeg har været ude og købe garn til mine :-)

Rigtig god tur i morgen !! Glæder mig til at se om du finder bare lidt stof ;-)

Strikkeheksen said...

Velbekomme - Glæder mig, hvis I kan bruge dem :-)

Den Sylvia er vist et rigtig dejligt bekendtskab, så vidt jeg husker er det ikke første gang, hun sender gaver - dejligt :-)

Jeannette Mariae said...

Sikke nogle dejlige ting at få tilsendt, hvor er du heldig.

Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig tur med veninderne. Håber der bliver tid en tur i stofforretningen ;-)

Tine said...

Sikke nogle smukke blomster.
Godt at du nøvnte det et par gange :-)

Håber at i havde en god dag idag, trods det dårlige vejr.

Gitte said...

Vi havde en rigtig god og hyggelig tur, trods vejret. Vi måtte løbe lidt stærkt imellem de værste byger, men skidt. Og jeg nåede både skobutikker og stofforretningen.....