Tuesday, December 29, 2009

Drengevest og Sommer i Tokyo

Efter Jørgens trøje var færdig gad jeg slet ikke strikke - det varede dog kun 2 dage ;-) Så kom pindene frem igen.

Jeg er igang med en vest til Søren strikket i 2 tråde Geilsk Bomuld og uld - meget lækkert garn at strikke i.

Og så var Tine og jeg på tur i går til lagerudsalg hos Geilsk i Silkeborg. Vi kom hjem med "en god pose garn". Jeg købte bl.a. garn til et halstørklæde til manden og til "Sommer i Tokyo" fra Marianne Isagers Japan-bog. Jeg slog masker op til str. Medium (mindste størrelse) i går...... Og forstår ingenting - til ribben skal der være 256 masker og til selve trøjen 288 på p.3.! Det er stort set samme maskeantal som jeg strikkede Jørgens Avissweater i - altså str. XL!!!!

Så jeg trævler op og regner opskriften om til damestørrelse, for nu skal den strikkes. Satser på at blive færdig til næste vinter. Det er jo ikke lige frem noget hurtigt projekt med alt det mønster, og jeg når sikker også at fortryde, men synes jeg trænger til en udfordring, og så blev jeg inspireret at alle jer, der har fået strikkekits fra Christel Seyfarth i julegave.

10 comments:

Ulla V. said...

Den trøje - Sommer i Tokyo - har jeg altså også været vild med længe. Den er bare så smuk.

Jeg har også overvejet at købe endnu et kit fra Christel Seyfarth, men må heller blive færdig med noget af alt det der venter. (Store ord fra min side! Men lad os nu se om det holder).

Hav nu et rigtig godt nytår, Gitte. Jeg vil glæde mig til at følge dig i det nye år. :))

Lykke said...

Lækkert med nyt garn, fik også selv et par nøgler af Geilsk uld og bomuld, som jeg glæder mig til at prøve. Trøjen er virkelig flot, den glæder jeg mig til at se efterhånden som arbejdet skrider frem :-)

Strikkeheksen said...

Det er også en helt fantastisk trøje, håber, du får den konverteret om til en brugbar størrelse. Det lyder virkelig som et vildt maskeantal!

Karin Grøn said...

Jeg kan da godt forstå du undrer dig. Jeg håber du får regnet om, så tingene kommer til at passe. Det er så ærgerligt hvis der lægges så stort et arbejde i det for at det så ikke passer alligevel.

Tine said...

Lyder meget mærkeligt med så mange masker.
Men det er jeg sikker på at du hurtigt får styr på!

Fik du købt flade støvler? ;-)

Jeannette Mariae said...

Uanset hvad, så ser det trøje fantastisk ud. Smuk. Og jeg glæder mig meget til at se din udgave - næste vinter (smiler...).

Jeg vil ønske dig et rigtigt godt Nyt År, kære du. Tak igen for alle søde kommentarer hos mig. Jeg glæde mig til at følge dig og dine mange projekter gennem 2010.

Kærlig hilsen
Jeannette Mariae ;-)

Kludemutter said...

Den er god Gitte ;)
jeg har strikket den, fortryder dog jeg ikke lavede lange ærmer, du skal være klar over at halsen er meget vid.

God nytår !!

Yt

Irene said...

Flot,flot herretrøje du har lavet! Sikken et stort arbejde. Isager-modellerne er som regel store i det, men det lyder i hvert fald som alt,alt for mange masker til dig:-) Håber du har held med at omregne modellen, for den ser skøn ud. Rigtig godt nytår til dig og din familie!

nynne said...

Lækkert nyt garn du har erhvervet dig - Sommer i tokyo er en meget fin trøje - og det er nogle dejlige farver du har valgt.
Godt nytår herfra
Nynne

Samtal från min trädgård said...

Tänk hvis jeg havde vidst at du skulle til Geilsk, så havde jeg villet väre med. Var i närheden af dig i söndags, til middag hos min bror, men körte så på shopping i Århus om mandagen.
Godt nytår!