Friday, January 1, 2010

Drengevest - "Hvad fatter gør"

Så kom 2010 - utroligt som 2009 er gået hurtigt. Godt nytår til alle derude i blogland. Samtidig er det også 3 år siden jeg begyndte at blogge - og det er blevet til ialt 339 indlæg, en herlig strikkeklub og en ufattelig mængde striktrøjer.

Sidste nye skud på stammen er Sørens vest. Opskriften er fra Annette Danielsens bog "Det er ganske vist", hvor alle modellerne er inspireret af H.C. Andersen eventyr. En skøn bog. Jeg brokkede mig til Annette's fordrag på Bymuseet over at modellerne kun går til str. 8 år. Annette svarede at jeg bare kunne strikke modellerne længere. Det har jeg gjort til Sørens vest - OG DET VIRKER. Maskeantallet er det samme som i opskriften, og så er der lagt centimeter til. Jeg skal lige have købt en knap mere..... Håber den vil blive brugt, men ellers er det et hyggeligt lille projekt, der ikke tager lang tid.

Vesten er strikket i 2 tråde Geilsk uld/bomuld, og jeg har næsten brugt 3 nøgler.

Nytårsaften foregik hos gode venner. Vi kom hjem kl. 03.00 i nat, så dagen i dag har budt på afslapning. Ungerne stod først op efter kl. 13 og Søren ser stadig træt ud. Uha - det bliver hårdt på mandag.

11 comments:

Sylvia said...

Godt nytt år til deg Gitte!!!
Jeg har hatt en liten bloggpause i romjulen, og tidligere i dag var jeg innom her hos deg (og noen andre fra BLOGGER) for å kommentere. Men det var rett og slett umulig. Nå ser det ut til at det har rettet seg igjen, heldigvis.
Vesten til Søren var kjempeflott. hvordan rekker du det?
Sjelevarmeren sender jeg deg oppskriften på om du vil. Bare si ifra til meg.
Kanskje vi rekker å sees i løpet av 2010?? Det håper jeg.
Knus.

Merete said...

Godt nytår til dig. Den vest ser bare så god ud. Det er også en god farver du/i har valgt.
Merete

kludemutter said...

Godt nytår, Gitte.

Hvor ser ham godt ud den ungemand ;)

Yt

Strikkeheksen said...

Den er da bare sej, Gitte - knægten er et rent skarn, hvis han ikke vil bruge den, nu hvor du endda har strikket længere end du skulle ;-)

Tror nu nok, jeg skal ha´ fingre i den bog - måske den 10. Skal nok lige tage et bundt Sparkle Sock med, men vi får jo ellers hundetravlt med alle de workshops :-)

Tillykke med blog-jubilæet, hvad gjorde vi dog før, vi begyndte at blogge (hvis svaret er, at vi strikkede mere, vil jeg ikke høre det ;-))

Rigtig godt nytår :-)

Karin Grøn said...

Godt nytår- den er bare flot den vest- hende Anette Danielsen kan altså et eller andet med at finde modeller, der bare sidder som de skal.

Gitte said...

Tak Sylvia - Det ville da bare være så hyggeligt at ses i 2010!!!!

Tak - I lige måde Merete.

Tak Yt - Det er et billede af en træt ung mand ;-)

Tak - Lene. Jeg håber og tror også at han vil bruge den. Om ikke andet er der snart fødselsdag, og der kommer også konfirmationer.
Jeg skal også have indkøbt Strik naturligvis.
Tja - hvad gjorde vi før - gik tidligere i seng ? ;-)

Tak - og i lige måde Karin. Det var min første Annette Danielsen model, MEN ikke den sidste ;-)

Jeannette Mariae said...

Hvor ser han skøn ud, den unge mand. Vesten er da bare super fin til ham.

Flot at han ville stille op til fotografering!

Godt Nyt År, kære du ;-)

Helle : said...

Hej Gitte

Rigtig godt nytår til dig og din familie. Tak for dine søde kommentar i løbet af året på min blog og hvor jeg da glæder mig over at vi har fundet en fælles hobby, for ellers havde vi jo ikke set ret meget til hinanden.

Det er en rigtig skøn vest du har fået lavet til Søren, ja jeg kan se hos min nevø at det jo lige er sagen også med" bedstefar cardigan" trøjer som jeg kalder det.

Det ser spændende ud med den trøje du har gang i, håber du finder det rigtige antal masker, for det er en rigtig flot trøje.

Gitte said...

Tak og i lige måde, Jeanette Mariae - Han vil gerne på bloggen ;-) Endnu....

Tak og i lige måde, Helle. Det er da sjovt at møde familien på denne måde ;-)
Glæder mig til vi forhåbentlig skal ses hos Berit i januar.

Tine said...

Du fik de sidste nøgler?
Hvor er vesten blevet flot!
Og den klæder ham rigtig godt.

Gitte said...

Tak Tine - Nej - de 3 jeg havde købt var nok. Heldigvis ;-)