Wednesday, January 20, 2010

Lige nu........

Jeg har fået en kreativ blogger award af Irene. Tusind tak - jeg er meget glad for den. Med prisen følger der regler:

Vise awarden på bloggen, linke til den jeg har fået den af, og skrive 7 ting om mig selv. Punkt 1 er opfyldt, punkt 2 også. Det sidste synes jeg næsten lige at jeg har gjort, - godt nok hele 10 ting, så jeg vil angribe det fra en lidt anden vinkel. Lige nu:

  1. er jeg meget misundelig. Manden er i biografen og se Avatar
  2. glæder jeg mig til en aften med eneret til fjernbetjeningen
  3. er jeg glad for at strygetøjsbunken næsten er væk. (Er stået så tidligt op tirsdag og onsdag i denne uge, at jeg har kunnet stryge ca. 45 minutter inden ungerne skulle op!)
  4. ser jeg frem til en weekend med både møde i strikkeklubben og gammel elevfest. Har ikke set de fleste klassekammerater siden 1981. Kan man mon kende dem?
  5. glæder jeg mig til at modtage Elizabeth Zimmermans bog "The Opinionated Knitter". - I bogen er bl.a. mønsteret på denne smukke trøje.
  6. vil jeg gå ud i køkkenet og lave the og bagefter
  7. vil jeg ind på sofaen og strikke på Sørens trøje
Awarden skal give videre til 7 nye, men rigtig mange har allerede fået den, så jeg vil lade det være op til læserne at snuppe stafetten og evt. fortælle om nye spændende ting.

Jeg har fået tilpasset Annette Danielsens mønster på Vilde Svaner til en str. 10/12 år. Forskellen fra 1. til 2. forsøg er vist tydelig ;-)

3 comments:

Sylvia said...

Enda et prosjekt, forsøk nr 2. Du er jammenmeg sporty, Gitte.
Jeg skal nu blogge en kjole-tunika, som jeg har strikket for en venninne. jeg tror hun gleder seg veldig til å ha den på. Den er i Alpakka, veldig varm, men lett.
Ellers ønsker sønnen seg en genser, jeg selv vil ha en genser til, og Sophia venter på kåpen jeg lovte å strikke. Jeg melder meg inn i klubben din, der vi holder på med masser av strikk på en gang.pst: jeg begynte på et par heklede votter i går kveld ;)

Strikkeheksen said...

Lyder til, du havde en rigtig hyggelig aften - på trods af misundelsen ;-)
Jeg er også i gang med Vilde svaner, dog kun i str. 6 år ;-) Den er skøn at strikke - et flot gråt eksemplar, du har gang i der - min bliver kobolt, men det kommer du nok til at se på lørdag :-)

Glæder mig til vi ses :-)

Gitte said...

Syliva - ja der er projekter nok at sætte gang i når man har en familie, der er glad for hjemmestrik - heldigvis.

Lene - Jeg havde en dejlig aften. Glæder mig til at se din version lørdag. Synes Søren er ved at være lidt stor at strikke til. Det tager lidt længere tid efterhånden. Højden skal svare til en str. 14.