Wednesday, January 6, 2010

Det er sjovt at strikke med 2 tråde

Jeg er blevet helt bidt af at strikke "Sommer i Tokyo". Så meget at jeg stort set ikke ser fjensyn om aftenen p.t. - dvs. det fungerer som "hørespil" ;-) - så dansk og engelsk er bedst, ligesom genudsendelser også er en fordel.

Jeg kom i tanke om flere flotte modeller i nogle gamle Interweave Knits, så stakken kom med i seng i går aftes, og der var de - 2 skønne bluser som jeg aldrig ville have troet var noget for mig at strikke.

Venezia Pullover (fra winter 2006) - til højre - synes jeg bare er så flot. Det ligner et vanvittigt projekt, men - det må også godt tage tid engang imellem. Den til venstre - Mirepoix Bodice (fall 2007) - er mere overkommelig med den høje rib og ribærmer. Nu er de kommet på listen over ønskeprojekter. Min liste er ikke helt så lang som Lenes på 64 ;-)

Tak for alle kommentarerne til mine nytårsfortsætter. Jeg har prøvetime i motionscenteret på mandag efter arbejde. Jeg har godt nok tilbragt mange timer sådan et sted, men det var dengang man spændte jernsko på fødderne for at træne baller og lår. Tror det er mere avanceret i dag ;-)

Og så glæder jeg mig til på søndag - til Store Strikkesøndag på Kvindemuséet, arrangeret af Isager, med 2 workshops, foredrag og "lækker frokosttallerken" (står i programmet).

16 comments:

Ulla V. said...

Man kan godt se at du er bidt af 2-trådet strik, for hvor vokser trøjen hurtigt! Du er en hvirvelvind med x antal tråde. ;))

Den grønne trøje som du har på ønskelisten har jeg også sukket over mange gange. Jeg er vild med farven og den måde hvorpå mønsteret er placeret. Den vil klæde dig.

Og sikke et fedt arrangement du skal til....lad os endelig høre mere - også om frokost tallerkenen. Rigtig god fornøjelse. ;))

Strikkeheksen said...

Ja, det er nemlig sjovt og den trøje bliver vanvittig flot, jeg kan godt forstå, du ikke kan lægge den fra dig :-)

Jeg er totalt vild med Mirepoix Bodice, så nu er du jo skyld i, at jeg kom op på 65 ;-) Japan-trøjen er på listen i forvejen :-)

Glæder mig også helt vanvittigt til på søndag og jeg beder til vejrguderne, at de må være med mig - i øjeblikket er der total kaos heroppe!

Jeannette Mariae said...

Med dine strikkeevner varer det nok ikke længe inden du viser denne smukke to trådede strikbluse frem. Du er jo som en hvirvelvind som Ulla skriver.

Det er to meget spændende projekter du viser frem og bare så meget dig, kære Gitte.

Knus fra engens land ;-)

Gitte said...

Ulla - Troede aldrig at jeg ville komme til at strikke en trøje med så meget mønster. Men hvem ved. Det kan være jeg bliver træt af det på et tidspunkt.
Skal nok komme med info om store strikkesøndag.

Lene - Håber da godt nok også at vejret arter sig. Glæder mig til at se dig og dit garn med sølv. Kan godt se i nyhederne, at nordjylland er hårdt ramt af sne.
Nr. 65 ;-) Godt gået.


Jeannette Mariae - Tak ;-) Utroligt som jeg er blevet bidt af at strikke den trøje - tror dog der går lidt tid inden den er færdig. Der er jo ikke så meget tid til hverdag, som der var i juleferien. Lørdagen skal dog tilbringes i en hal, mens Søren spiller badminton, så - der bliver der nok tid til et par pinde.
Knus/Gitte

strikkeforsker said...

Den er rigtig flot ud. Jeg har tvinni tussah til selvsamme model på lageret, men skal lige igennem et flerfarvestriksprojekt eller tre først. Det er nemlig vanedannede :-)

Tine said...

Det går da bare derud af i fuldt firspring!
Kan godt forstå du syntes det er sjovt.
Sådan havde jeg det også, da jeg prøvede.
Sikke nogle lækre modeller du har fundet.
Ses på søndag. Jeg glæder mig også rigtig meget!

Madam Munch said...

Den er bare flot og står også på min ønskeliste. Hvilket garn strikker du den i?

Irene said...

Den bli`r rigtig flot Gitte - og som sædvanligt er du hurtig på pindene:-)

Helle : said...

Uha det går stærkt Gitte, og hvor bliver det flot, jeg så lige hende "hønsestrikkeren" fra Fanø i går i TV. Jeg har jo været på bølgen engang med det hønsestrik, så jeg kan ikke helt finde ud af om det lige er mig mere, men flot er det.

Held og lykke på søndag, jeg har ikke meldt mig da jeg lige skal have en lille pause. Der står også snart en fødselsdag på kalenderen uf.

Sylvia said...

Wow, din trøye blir flott, Gitte!
Og det å strikke med 2 farger er lett. Jeg har alltid gjort det. Og da jeg var yngre designet jeg mine egne trøyer, som jeg tegnet mønster til i opptil 9 farger.
Jeg holder alltid trådene på samme måte (den man bruker med en tråd) for å flette tråder mellom fingrene får jeg ikke helt til.

nynne said...

Det ser da også rigtig flot ud - jeg elsker mønster strikning. Glæder mig til at hører om Isager arandementet - jeg skal d. 31. Glæder mig ret meget

Gitte said...

Tak - allesammen for de søde kommentarer.

Madam Munch - jeg strikker i Geilsk tynd uld - købt på udsalg i Silkeborg til kr. 30 pr. nøgle.

Jette said...

Ja, det er nemlig sjovt, man kan næsten ikke lade være med at lige skulle se hvad den næste pind bliver til. Lækre projekter du har i sigte.

Gitte said...

Synes de ser spændende ud - Jette ;-)

Ann said...

Flot sweater og jeg ved jo fra Store Strikkesøndag (tak for en dejlig dag), at du er kommet meget langt med den.
Den der Venezia Pullover er vel nok flot. Den kunne jeg godt tænke mig at strikke.

Ann said...

Jeg glemte lige at kommentere alt det flotte strik, du har lavet, og hvor du strikker jævnt og pænt. Det er bare så flot alt sammen.