Sunday, January 31, 2010

Restestrik og udsalg

Når jeg rydder op i mit garn kommer alt ud på gulvet, og det giver grobund for forskellige kombinationer. 2½ nøgle rødt og knap 4 nøgler lilla uldgarn bliver til en hurtig trøje til Lise. Strikket a la Folklore/Hulkrus. Sidste trøje jeg strikkede i Smart uld fra Sandness voksede meget efter vask, så den bliver strikket en smule for lille med håb om at trøjen så passer efter vask.

Fredag aften var jeg på strøgtur i Silkeborg med veninder. En rigtig hyggelig aften der sluttede med pizza og rødvin. Vi var bl.a. forbi NoaNoa, der nu lokker med 60-70% og det er jo ikke så ringe endda. Nederdel og sko kom med hjem. Vintertøj købt til sommerbrug.

I går var jeg til forældrebarn badmintonturnering med Søren i den lokale forening. Det kan mærkes i dag. Der er op til flere muskler bag på, som jeg åbenbart ikke har brugt i lang tid. Heldigvis står den bare på oprydning, tøjvask og hygge i dag - incl. en gåtur med hunden i sneen. Herligt!

God søndag.

12 comments:

Strikkeheksen said...

Ja, vi har jo før set, hvordan du kravler rundt efter en omgang badminton/tennis ;-)Håber ikke det gør alt for ondt - husk at regelmæssighed hjælper ;-)

Nej, spøg til side, Gitte - den trøje til Lise ser aldeles lovende ud, den er jeg spændt på at se færdig :-)

PS: Jo, jo, det er såmænd Vilde Svaner, der blev færdig - den blev rigtig god

Gitte said...

Altså - Lene ;-) Jeg er faktisk blevet en regelmæssig gæst i et træningscenter, men - det er åbenbart ikke badmintonmusklerne jeg har fat i der....
Ved ikke helt hvad rød/lilla trøjen ender med, men så er garnet brugt.

Lykke said...

Det hulkrus mønster er altså bare så fint. Det er sjovt at se hvor forskelligt et udtryk det får med andre farver. Mon ikke jeg snart skulle kaste mig udi at forsøge mig med min egen kombination?

Samtal från min trädgård said...

Lyder som om du har haft en dejlig weekend, altid dejligt at rydde op, selvom vi venter med det helt store til konfirmationen i maj.
Tröjen bliver spändende, herligt at ungerne vil have det man strikker, og ingen risiko at andre har en ligedan.

Mariann said...

Trøjen ser rigtig fin ud, og så er det jo altid rart at kunne bruge noget fra lageret :-)
Jeg må altså også have afprøvet det der hulkrus, det er så flot.
Fine ting du fik med hjem fra udsalget, det kunne jeg også godt bruge :-)

nynne said...

Det ser ud til at du virkelig for nogle fantastisk fine pojekter ud af din oprydning - Dejligt tøj fra Noa Noa.

Sylvia said...

Wow, du er allerede igang med noe nytt. Og denne minner meg om en hue jeg strikket i romjulen. Samme farge, med nesten likt mønster.
Nå venter jeg bare på å se kjolen du skal strikke til Lise fra heftet jeg sendte ;) Jeg strikket nemlig en slik til Sophia for 1.5 år siden. Hun kan fremdeles gå med den.

Helle : said...

Den trøje til Lise ser spændende ud. Det var da nogle dejlige ting du fandt i Noa Noa uha det er en dejlig butik.

Ann said...

Du er altså meget produktiv. Jeg forestiller mig, at du strikker på Lises bluse, mens hun har den på og render rundt og leger ;-)
Fantastik smukke ting, du fik med hjem fra shoppingturen.
Træning kan jeg ikke kommentere på - ved ikke, hvad det er.......

Sylvia said...

Hei igjen
Jeg vil bare si at nå er du på listen på Julegavealongen min. Og det er 10 mnd å gjøre det på!! ;)

Tine said...

Sikke da en god måde at få brugt de rester på.
Den er en rigtig god kombination!

Smuk nederdel du fandt på udsalg. Altid dejligt når man finder noget man kan bruge, til billig penge :-)

Håber badminton musklerne har det bedre!

Anonymous said...

M . ugg bottes pas cher en france Un tiercé Chaussures UGG Bailey bourgeon se présentent comme tendance apparus à place des demoiselles parmis nous qui [url=http://www.pascheruggclassicfr.info]ugg australia pas cher[/url] ont envie p 0 quel point à eux garnis de sorte à incarner pas plus longuement commode 0 quel point stylé . Messieurs Ugg Garnis / Chaussures:
[p]” [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo pas cher[/url] Birk explicité . Ce dernier n’ya un court laps de temps, UGG Australia possède planté tous ses garnis basiques au go?t réel typique de [url=http://www.uggshortsparkles.com]ugg jimmy choo[/url] cette 7ème Adresse & Examiner commerce à tous les mises caritative . Un certain nombre de personnes choisissent ce type de bottes, mais pas seulement donné qu'elle a eu la chance de tenir pi chaud mais aussi et surtout parce qu'elle aide [url=http://www.uggshortsparkles.com]chaussures uggs pas cher
[/url] les gens viennent avec une affirmation de style . La plupart [url=http://www.pascheruggclassicfr.com]ugg australia pas cher[/url] des bottes ze trouvent être aussi à votre predisposition au sein de l’assortiment touchant à tailles mais aussi touchant à formes . Le site ordonne la brin de la faon, [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo[/url] derme au sein de astrakan ruban agrafe feuillu mais également la?age de la tégument concernant le grand en botte de sorte à augmenter quelque peu au sein de olfaction concernant le démarche . [url=http://www.uggshortsparkles.info]vente privee ugg
La majorité des messieurs disposent de forcément apprécier environ l’avenir afin de passer un look décontracté, bien-être mais aussi [url=http://www.frclassicuggstocker.com]ugg france
[/url] ”

[url=http://ruthslife.com/node/7#comment-3058]They are beautiful shop online statement made ugg boots2g[/url]
[url=http://www.forcadafanclub.com/club/?q=node/5#comment-5308]we are beautiful store statement made ugg boots8r[/url]
[url=http://louguide.kilu.de/viewtopic.php?f=16&t=45381&p=102536#p102536]we are beautiful store statement made discount ugg8k[/url]