Monday, May 31, 2010

En "mobiltelefonsok"

En hurtig sag - en "mobiltelefonsok" - Søren har været til fødselsdag i klassen i dag. De giver ofte hinanden penge, som denne gang er puttet ind i sokken. I aften skal der produceres endnu en til Sørens kammerat, der har spurgt om jeg ikke nok også vil lave en til ham.

Det bliver så godt! Drivhuset er i proces med at blivet hævet i højden med 3 store herregårdssten. Foran er lagt jord på og plantet 3 kirsebærtræer og 3 blåbærbuske. Vi skal have flere blåbærbuske - små lave. Uhmmmm......

Vi var lidt usikre på om det ville gå godt (læs: om alle ruderne ville sprænge). Jørgen har arbejdet med donkraft og hævet drivhuset stille og roligt i begge ender. Resultatet ses ovenfor.
Bastian i soveposition - Sækkestolen blev købt til Søren, men den er for længst overtaget af hunden.

12 comments:

Lea Poulsen said...

Jeg har vist aldrig set jeres hund før, men hvor er den skøn.

Helle : said...

Hej Gitte

Nøj hvor er din hund bare sød.

Det er godt nok spændende ud med jeres drivhusproject. Godt at vinduerne ikke gik i mange stykker, for det er bare ikke til at få op af jorden.

KirstenK said...

Godt at drivhusprojektet forløb uden revnede glas...Mobilsokken, en god ide, jeg helt havde glemt eksesterede!

Merete said...

Sikke et skønt billed af jeres hund. Den forstår da at slappe af.
Merete

Sylvia said...

I kveld har jeg lånt "ditt" bloggnavn.......ja, du kan lure nå, Gitte ;)
Jeg laget faktisk et etui til IPODèn til Sophia i går (glemte å vise det) Og slike er jo flotte gaver som ungene kan ta med seg. Blir så kjedelig med en konvolutt med penger i.....
Søte, søte hund!!

Gitte said...

Merete, Lea og Helle - Bastian synes også selv at han er dejlig ;-)

Kirsten - Søren vil så gerne at jeg strikker sådan en til gave når han skal afsted til fødselsdag, og det gør jeg jo gerne ;-)

Og Syliva - lige præcis hvad jeg synes. Kuverter bliver så kedelige.
Du må altid gerne låne ;-)

Strikkeheksen said...

Her har kattene også forlængst overtaget kurvestolen ;-) Hvor er han skøn, den lille Bastian :-)

Tænk om du kan lave sådan et "in-objekt", sådan én alle drengene i klassen vil have ;-)

Spændende drivhusprojekt, kan du ikke sende Jørgen Handyman denne vej? ;-)

Nette said...

Sikke en fin gave. Og jeg kender lige præcis den følelse, du mærkede, da Søren spurgte om du lige gad...

Åh, den er vidunderlig. ;-)

nynne said...

det er en god ide med en sok til telefonen i gave. Glæder mig til at se de buksedragter du laver til Lise - jeg tør ikke kaste mig ud i smock sygning, men glæder mig til at høre hvordan det er gået for dig.

Lin said...

Genialt naar unge ber om at faa noget hjemmestrik. Jeg har altid i baghovedet min soester som lille der spurgte mors veninder" kan du strikke faerdigkoebt, for mor kan kun lave hjemmelavet?" En god idé med strikkede telefonsokker. Indtil nu har jeg altid kun syet dem. I har sandelig da mod paa. Haeve et drivhus! Joesses, godt der ikke skete noget.
Den saekkestol kan soenneke godt droppe. Nu er det hundens!!!

Irene said...

Det ser godt ud med drivhuset. Det er da også et relativt stort et - er det ikke? Der er plads til mange tomater og skoleagurker.
Blåbærbukse lyder rigtig godt - det har jeg længe ønsket mig også. Det er dejlige bær, der kan fryses og anvendes til mange ting.

Anonymous said...

[/url] facilité de los angeles large coeur.[/p]
La majorité des messieurs disposent de forcément apprécier environ l’avenir afin de passer un look décontracté, bien-être mais aussi [url=http://www.frclassicuggstocker.com]ugg france
M . ugg bottes pas cher en france Un tiercé Chaussures UGG Bailey bourgeon se présentent comme tendance apparus à place des demoiselles parmis nous qui [url=http://www.pascheruggclassicfr.info]ugg australia pas cher[/url] ont envie p 0 quel point à eux garnis de sorte à incarner pas plus longuement commode 0 quel point stylé . Messieurs Ugg Garnis / Chaussures:
[p]” [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo pas cher[/url] Birk explicité . Ce dernier n’ya un court laps de temps, UGG Australia possède planté tous ses garnis basiques au go?t réel typique de [url=http://www.uggshortsparkles.com]ugg jimmy choo[/url] cette 7ème Adresse & Examiner commerce à tous les mises caritative . Un certain nombre de personnes choisissent ce type de bottes, mais pas seulement donné qu'elle a eu la chance de tenir pi chaud mais aussi et surtout parce qu'elle aide [url=http://www.uggshortsparkles.com]chaussures uggs pas cher
[/url] les gens viennent avec une affirmation de style . La plupart [url=http://www.pascheruggclassicfr.com]ugg australia pas cher[/url] des bottes ze trouvent être aussi à votre predisposition au sein de l’assortiment touchant à tailles mais aussi touchant à formes . Le site ordonne la brin de la faon, [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo[/url] derme au sein de astrakan ruban agrafe feuillu mais également la?age de la tégument concernant le grand en botte de sorte à augmenter quelque peu au sein de olfaction concernant le démarche . [url=http://www.uggshortsparkles.info]vente privee ugg

[url=http://www.thedisruptiondepartment.com/node/58]They are beautiful store statement made ugg6f[/url]
[url=http://snappytux.com/node/3]we are beautiful shop online statement made discount ugg7s[/url]
[url=http://aprici.com/drupal/image_captcha/73324/1354260138]we are beautiful shop online statement made ugg boots6p[/url]