Tuesday, June 1, 2010

Epidemi

Endnu en mobilsok blev afleveret i dag. Jeg har fået bestilling på 2 mere ;-) Den ene til klasselæren......

I dag kom Lise glædestrålende ind i stuen med fjernbetjeningen til tv'et i soveværelset. Den har været væk siden lørdag formiddag efter Lise morgenhyggede derinde. Jeg har ledt - og ryddet op - og ledt alle vegne, for det kan godt være at et fjernsyn fungerede i "gamle dage" (jeg kan godt huske det - dengang der kun var én kanal) uden fjernbetjening, men - den går altså ikke i dag! Hvor lå den? Såmænd bag nogle bøger i hendes reol!

Lise har talent for den slags. På et tidspunkt havde jeg bestilt noget stof på nettet, og Jørgen mente bestemt at han havde modtaget pakken en dag jeg ikke var hjemme. Til sidst opgav jeg at lede, og bestilte et nyt stykke stof. Lige efter modtagelsen fandt jeg den første pakken uåbnet i en af Lises små kufferter......

Vesten har fået nyt hjem hos en venindes datter - et højt slankt siv ;-)

5 comments:

Irene said...

De mobilsokker er bare et hit. De er altså også søde, og en rigtig god gaveidé.

KirstenK said...

Ja, mobilsokker er da en rigtig god gaveide, for gaver laver man jo tit "i sidste øjeblik" og så skal det jo helst ikke være noget der tager for lang tid...eller er det kun mig der har det sådan?

Lin said...

Det er ikke epidemi, det er industri hihi. God idé med at sy en fodbold paa, og saa er det lynstrik hvilket jo ikke er saa tosset en gang imellem.
Nu ved du det; naeste gang noget bliver vaek skal Lises vaerelse endevendes foer noget andet hihi.

Helle : said...

Det er sjovt når en begynder med en ny ting i en klasse, så følger de andre med. Dejligt når vi kan dele ud af strikket. Den er super sød.

Strikkeheksen said...

Jeg tænkte det jo nok, Gitte, du kan ikke lave andet fra nu af ;-)

Det er da en spændende tilbøjelighed hun har den lille Lise ;-) Godt tingene dukker op igen :-)

Du er sgu (undskyld) da selv høj og slank som et siv - men hellere give den som gave end lade den ligge i skabet :-)