Sunday, June 13, 2010

Det er koldt ;-)

Vi forlodt et meget solbeskinnet Kreta, Chania i går aftes. I eftermiddags var der 38 grader i solen, så det var noget af en kold oplevelse at lande i Billund i nat.

Vi har badet, gået ture, læst, spillet strandtennis, bold, kort og terning. Og så har vi spist, spist og spist. I det hele taget har vi haft en fantastisk uge nede syd på. Hotellet var rigtig dejligt - Blue Sky. Lejlighed med 3 altaner, og et meget hyggeligt poolområde. Og så er vi blevet vækket tidligt hele ugen (kl. 06.30 af underboen med en barn der skreg til ca. kl. 08.00, hvor de forlod lejligheden...) Joooee - vi har fået noget ud af dagen.
Og så har jeg selvfølgelig også strikket. Faktisk er strikketøj på stranden praktisk ;-) Det er lettere at holde øje med ungerne, når der flyttes masker, end når man er begravet i en god bog.
Isabella mangler at blive syet sammen og få kanter ved ærmerne.
Nederdelen vokser. Den skulle have været blå, men det var ikke til at opdrive blåt mercericeret bomuldsgarn i en fart inden vi rejste. Var ellers 2 steder, så det endte med sølvgråt. Jeg strikker en sytråd med, og er spændt på om det gør at faconnen holder.

De første par dage var der en dejlig vind, der også gav bølger på stranden. Og det var lige noget der passede Søren og Lise.

Bastian - han er godt fornærmet. Vil slet ikke snakke med mig, selv om det første jeg gjorde i morges var at køre ud for at hente ham hjem.....
Reklameindslag for vores 2 foretrukne restaurenter kommer senere. Nu vil jeg tage mig sammen og pakke lidt strikketøj, på trods af at jeg først kom i seng kl. 03.00 i nat - for jeg skal nemlig til strik in hos Irene. Og Ihhh hvor jeg glæder mig. Falder jeg i søvn vækker de mig vel når de andre går hjem.

9 comments:

Merete said...

Sikke en skøn ferie I haft. Kender godt det med at hunden bliver fornærmet. Men de bliver heldigvis gode igen.
God fornøjelse i eftermiddag

Ann said...

Velkommen hjem. Det lyder virkelig, som om I har fået nydt ferien.
Her skulle sommeren jo snart dukke op i horisonten. Det glæder vi os til ;-)
Nej, hvor er jeg spændt på den nederdel. Hvilken model er det? Husker ikke lige, om du har talt om den før. Og sikken ide med at strikke en sytråd med! Skal det være en bestemt type tråd?
Det ser i hvert fald godt ud indtil nu.

Britt said...

Det lyder som en fantastisk ferie! Tja, her må sommeren godt snart finde vej.... Gosh, det er koldt. Jeg tuller stadigt rundt i uldsokkerne!

Sylvia said...

Velkommen hjem Gitte. jeg tenker nok du fikk litt energipåfyll etter turen. Det så deilig ut.
Så smart å strikke med en sytråd sammen med bomullsgarnet, da blir det jo meget fastere og holder facongen bedre ved bruk.

Berit said...

Isabella ser ud til at blive en skøn bluse. Dejligt at se dig i dag hos Irene, trods mangel på søvn. Kreta ser jo dejlig ud, så jeg glæder mig til at det bliver vores tur til at komme derned om en måneds tid.

Strikkeheksen said...

Dejligt, at du alligevel kom i dag, Gitte - vi kan ikke så godt undvære dig :-)

Den Isabella bliver bare så fin :-)
Nederdelen har jeg jo kommenteret i dag :-)

Karin Grøn said...

Dejlig ferie. Jeg kan godt lide Kreta. Vi har kun været der en enkel gang men nok til at føle det helt anderledes land og afslappede stemning.
Flotte striksager du har lavet og har gang i.

Lin said...

Falde i soevn til strikke eftermiddag?????? At du bare kan taenke tanken (skandale skandale hihi) Fedt at I har nydt det. Tak for de dejlige billeder. De sender lidt sol ind i vores regnfyldte hverdag. God ide med sytraaden, og saa synes jeg da at det er en laekker farve.
Bastian skal nok komme sig. I skal bare lige faa betalt at han ikke var med hehe.

Helle said...

Åh, skønne skønne Agia Marina..Der mødte Carsten og jeg hinanden for 12 år siden! (og det ku' have været romantisk, hvis det ikke var fordi at jeg var "lettere" overrislet og faktisk ikke husker ret meget af det...men "vi" er her da endnu;-) )