Wednesday, June 16, 2010

Mad med mere

Jeg bliver nødt til at gøre lidt reklame for 2 restaurenter på Kreta, Chania, Agia Marina - hvis du nu tilfældigvis skal til Chania i sommerferien.

Den ene restaurent - Poseidon (ligger ved siden af hotel Amaltia) - har Jørgen besøgt med mellemrum siden 1988. Så han (og efterhånden også os andre) er kendte ansigter. Vi kommer der trofast til frokost de fleste dage - både på grund af den skønne brede sandstrand, og så på grund af maden. Søren har snakket om Small Fish i et år, så det bestod den første frokost af. Hele familien spiser dem - med øjne, skellet osv. - på nær mig!

Den anden restaurent faldt vi over sidste gang vi var dernede. Nymfi, der er ejet af et græsk/svensk par, har en super legeplads, samtidig med at de serverer lækkert mad. Der indtog vi vores aftensmad. Nymfi passer helt perfekt til vores familie. Ungerne spiste i en forfærdelig fart, så de kunne lege med alle de andre børn i alle aldre, og vi kunne hygge os med mad og retsina i ro og mag.

Eventyrlystne kan man ikke kalde os ;-) - måske lidt kedelige, men det er også hyggeligt at møde op i restaurenterne, blive genkendt og budt velkommen.
Jeg kunne såmænd godt tage afsted igen.......

Ud over strik fik jeg læst "Uendelige Verden" af Ken Follett. Den kan absolut anbefales! Faktisk var det svært at ligge den væk, når jeg først kom igang. Der er læsning til et par dage - lidt over 1.000 sider. En tung sag at slæbe frem og tilbage fra stranden, men det gik!

Ulla - du kan se at den lyserøde kagenederdel stadig passer ;-)

8 comments:

Ann said...

Tak for anbefalingerne, så levende beskrevet.
Jeg håber, jeg snart kan gøre brug af dem.

Ulla V. said...

Hvis bare jeg kunne lokke min mand op i et fly, så var var vi fløjet Kreta!

Det lyder som nogle dejlige steder at spise. Jeg synes bestemt ikke at det er kedeligt - det er altid godt med genkendelsens glæde. Og tænk på hvor meget ét bestemt måltid har kunnet begejstre Søren. Det er da skønt.

Og hvor er jeg bare glad for at Lise stadig passer nederdelen - og ikke mindst at hun har lyst til at bruge den. :))

kludemutter said...

Sikke en dejlig ferie i har haft.
Det er nu rart at kende lidt på forhånd, så man ikke skal bruge så lang tid på at finde sig til rette ;)

Yt.

Berit said...

Det er noteret! Så behøver vi ikke lede så meget efter gode steder, når vi kommer derned.! Tak for tippet.

Jeg har også læst de to murstensromaner og de er bestemt værd at anbefale!

Strikkeheksen said...

Ved du hvad, Gitte, vi behøver jo ikke altid være action-helte i vores ferier - en stor del af en god ferie kan netop være, at man bliver "kendt" med det sted og de mennesker, hvor man bor - dejligt :-)

Men synd for dig, at du går glip af de små fisk ;-)

Tine said...

Lyder som 2 rigtig dejlige steder.
Hvorfor kaste sig ud i en masse nyt, hvis det "gamle" er godt?
Vi besøger også tit de samme steder igen og igen :-)

Jeg tror altså heller ikke jeg havde kastet mig over de der små fisk :-)

Lin said...

Kendte steder er sagen paa en slappeferie saa man ikke behoever rende rundt og lege globetrotter hele tiden. Saa fortsaet I bare. Ken Follet har jeg hoert meget om. Venter paa at mi mands onkel kommer med dem, og saa skal der laeses.

Gitte said...

Tak for supporten piger - så er jeg ikke den eneste der er "kedelig" ;-)

Ulla - hun havde også nederdelen på i skole i dag ;-)