Sunday, July 25, 2010

Stribet sommertunika til Lise / Mols

Lises stri-bede som-mertunika er færdig. Jeg syede blomsten på i morges og hun blev bare så glad da jeg gav hende den. "Åh - mor hvor er den pæn, må jeg godt tage den på i dag?" Selvfølgelig måtte hun det, så kan den blive vasket en anden dag. Det er skønt at hun stadig bliver så glad når jeg laver noget til hende.

Faktaboks: Knap 5 nøgler bomuldsrestegarn (2 blå, 1 grønt, 1 rosa og 1 pink). Opskrift - min egen. Jeg ville lave en tunika, der var enkel men med pufærmer. Jeg var lidt nervøs for om jeg havde fået taget for mange masker ud! Ærmene var meget brede inden jeg begyndte indtagninger - men synes det virker OK.

Vi kom hjem i går fra endnu en tur på Mols, denne gang med hele familien. Vi har haft nogle dejlige dage - i et skønt sommerhus med opvas-kemaskine!!! Det er noget som jeg sætter pris på ;-)

Vi har besøgt venner (hvor vi spiste aftensmad med udsigt både over en sø samt solnedgang over Kaløvig), gået tur i Ebeltoft, haft gæster, spillet spil og bold. Aftensmad har vi ikke brugt meget tid på. Istedet har vi købt varmtrøget laks og makrel, rygeost og nye kartofler - uhmmmm.

Søskendehygge - Når fjernsynet er ved den ene seng, og begge skal se lige godt, så må man jo finde på noget......

13 comments:

Anne said...

der er så dejligt på Djursland .. flot strik du har lavet :-) og sikke et dejligt bord du har dækket og ja, det er skønt med opvaskemaskine :-)

Gitte said...

Anne - Enig - og hvad skal man i udlandet,når der er så dejligt vejr i Danmark ;-) (bare man vidste det på forhånd hvert år ;-)
Nu kan jeg ikke tage æren for bordet, men skønt og hyggeligt, det var det.

Erna said...

Den klær hende godt, kan godt forstå at den skulle på med det samme. Det ser ud som i har haft en dejlig ferie i et skønt område. Vi har heldigvis vores tilgode, uge 31 i Søndervig (lige ved siden af Trind Mohair) - så det kan gå hen at blive en dyr ferie.

lise said...

Hvor er den bare sød til hende :-)

kludemutter said...

De er bare så søde sammen ;)
Den ser meget god ud Lise tunikaen.

Hvor der det hyggeligt ud på Mors.

Yt.

Ulla-Bella said...

Her i bloggen var det mye fint håndarbeid å se på:)

Irene said...

DEn er da mega-sød Lises nye tunika, og som I hygger i ferien:-)

Blæksprutten said...

Sikken flot tunika; kan godt forstå Lise er glad for den.

Der er pragtfuldt på Mols/Djursland; jeg har lidt rødder der, og nyder hver gang jeg er der.
Det er så fantastisk at gå rundt i Ebeltoft's skønne gamle gader - særligt om sommeren når der er vægtergang og -sang...

Skønne børn du har; og dejligt at de hygger med hinanden.

Fortsat god sommer til dig og dine...

Berit said...

Sikke en dejlig farvesammensætning på Lises tunika - den er blevet rigtig god! Det lyder som om rigtig nyder den danske sommer med skøn mad og hygge.

lykkefanten said...

Smuk tunika! Kan godt forstå at datteren er lykkelig!
Det ser ud som et rigtig dejligt sted, I har været på sommerferie!
Kh Karen

Birte said...

Tunikaen er faktisk blevet rigtig flot til din Lise. Godt til sådan en lys pige med nogle farver, og så tager de alligevel ikke magten fra hende.
Hilsen Birte

strikkeentusiasten said...

Flot tunika...kan godt forstå den skulle i brug med det samme :)

Strikkeheksen said...

Altså Gitte, jeg er jo håbløst bagefter, men jeg kan da se, at Lise er ved at få smag for modeltilværelsen ;-) Hvor er hun fin i sin meget flotte tunika :-)

Lyder som om I har hygget igennem, jeg GLÆDER mig til på søndag, så jeg kan blive ordentligt opdateret :-)