Thursday, June 23, 2011

Med strikketøj i hænderne.........

Der bliver strikket - men ikke så meget for tiden. Jeg har haft meget travlt på arbejde, så når jeg endelig har nået sofaen, er jeg faldet i søvn med strikketøjet i hænderne - eller også har jeg bare ikke orket at flytte en maske. Lidt fremad går det da på Bea.
Jeg har heller ikke haft tid til at blogge eller følge med, og endte også med at melde afbud til træf med strikkesøstrene i lørdags, så jeg føler mig faktisk helt udenfor. Samlet set var sidste arbejdsuge på over 50 timer, og så kan man altså ikke nå det samme som man plejer. Tværtimod bliver man faktisk lidt træt. Hurra for manden der sørger for børn, indkøb og mad.
Dog - Lise og jeg fik lavet hyldeblomstsaft - 9 liter er det blevet til. Hun har ændre navn fra Lise Blomsterberg (tilnavn efter hun har set "Den søde tand" - der skal laves glasur til alle kager, glasuren skal ned i sprøjtepose, og så bliver der dekoreret... ) - til Lise Hyldeblomsterberg.

Købte Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin i dag. Der er en skøn Christel Seyfarth-model i bladet.

8 comments:

Strikkeheksen said...

Wouw, den er skisme flot den Christel-model - den må jeg se nærmere på, når vi mødes næste gang :-) Hvor jeg dog savnede dig :-)

Lise Hyldeblomsterberg er vel nok en gæv og yndig pige - det er vist indbegrebet af dansk sommer - den lyse pige med hyldeblomsterne :-)

Håber, du er kommet til dig selv igen :-)

Ann said...

Årh, har du det også sådan.
Jeg kan næsten ikke løfte strikketøjet for tiden, når jeg endelig har fri.
Hyldeblomstsaft er det heller ikke blevet til, men jeg har nu heller ikke sådan en sød hyldeblomstpige til at hjælpe.

susanne said...

Fantastisk hvad du har nået selv om du har haft sådan en lang arbejdsuge, du har strikket mere på den uge, end jeg har nået på en måned.
Jeg bøjer mig i støvet for din energi

Helle said...

Ganske ukjent med Hyldeblomster her på berget, men har skjønt at det er utbredt i Danmark. Visste i allefall ikke at det var noe dere laget selv, - tror jeg må smake neste gang jeg er på besøk i Kongens by(Juli).

Med 50 timers arbeidsuke synes jeg det er imponerende hva du likevel har fått tid til.

Sylvia said...

Klart jeg kjenner til mange arbeidstimer i en uke. Jeg faller også i søvn når jeg har slike marathons!!! jeg håper det roer seg ned for deg nå. Jeg prøver å geare ned noen hakk nå i sommer, siden jeg alltid har jobbet hver dag sommeren igjennom tidligere. Det er jeg trett av!
Skjønne Lise Hyldeblomstberg. Det er et finere navn enn det sønnen min kalte seg, da han var liten, nemlig Aron Dassrull. hi hi
Og tenk at du viser den smukke jakken. En kunde kom innom meg her om dagen, og sa at den stod det "Sylvia" på!!!!
God St Hans.

KirstenK said...

Jeg kender det der med alt for meget arbejde og alt for lidt strikkeri...men flot det er den Christel-modellen

lise said...

Dejligt at høre fra dig igen.Sød pige du har :-)

Berit said...

Håber snart du får lidt strikketid (uden at falde i søvn, zzzzz). Jeg savnede også at være med hos Strikkesøstrene, men vi kan jo ikke være allesteder, omend vi gerne ville.

Den CF-model, tænkte jeg straks ville klæde én som dig :-)

Hos os har vi også lavet lidt hyldeblomstsaft. Min hjælper var Emil(som nok ikke vil have et så feminint tilnavn), men vi endte begge med en kæmpe gang høfeber, da vi samlede på Moesgård Strands græsarealer. Atju!