Saturday, June 25, 2011

Sådan en lørdag morgen

Vi har taget os god tid - her til morgen. Der er blevet hygget igennem med hjemmebagt brød og marmelade af jordbær fra haven. Jeg elsker sådan en fredelig lørdag morgen.
Og så har jeg siddet og duftet til the, som er sendt fra Lin i Frankrig, sammen med maskemakører. Tusind tak - Lin. Det er skønt at komme hjem og finde sådan en dejlig pakke i postkassen ;-)
Søren cyklet over til en kammerat. Lise tog på weekend hos kusinen i går, så hende ser vi ikke igen før i morgen. Nu skal der oprydning til.

Vi får besøg af gode venner i eftermiddag/aften. Jeg glæder mig rigtig meget til at de kommer. "Fruen" (Hanne) har nemlig tilbragt de sidste par måneder som bestyrer af en grisefarm i Afrika. Vi har fået underholdende mails med beskrivelser om livet - også bl.a. slanger.... (Så bliver jeg så glad for lille Danmark.) Hun er lige hjemme på sommerferie inden hun tager ned til sine grise igen. Det bliver dejligt at se hende og hører om livet i Tanzania.

9 comments:

Strikkeheksen said...

Det lyder simpelthen skønt - her er morgenen/formiddag præget af kaos efter nattens studenterudskejelser, men det kan vi altid vende tilbage til ;-)

Lyder som en spændende aften du har i vente, Gitte - altid godt at få tingene sat i perspektiv - har de strygejern i Tanzania ;-)

Gitte said...

Stort tillykke med Sønnen! Det er jo fantastisk når de "små" sådan kommer mål.

Tror ikke de har strygejern (endnu en grund til at der kunne jeg ikke være!!!) - det lyder ofte som om de knapt nok har strøm.

Fru Kahr said...

Hvor lyder det hyggeligt med sådan en langsom morgen.

Jeg har lige hørt Liberty af Jacob Ejersbo - den foregår overvejende i Tanzania.

Fortsat god weekend:-)

Lin said...

Det er saa laekkert med saadan nogle fredelige morgener hvor man kan tage sig god tid til baade avis og kaffekop. Grisefarm i Afrika???? Det lyder totalt vildt. Hatten af for saadan nogle som bare toer rykke teltpaelene op og tage afsted paa eventyr.
Velbekomme og god tea.

Berit said...

Friskbagt brød og marmelade, så kan en morgen næsten ikke være bedre.

Og sikke en dejlig pakke, du fik.

Tine said...

Sikke da en dejlig morgen!

Jeg er imponeret over at du trods din travle hverdag alligevel får strikket!
Jeg tror jeg var faldet i søvn i stolen hver eneste aften hvis det var mig :-)

Helle : said...

Dejlig Gitte med sådan en morgen hvor man kan tage den stille og roligt. ja det kan vi jo næsten gøre hver dag men jeg kan stadig huske hvordan det var da jeg arbejdede.

www.Kreativhobby.dk said...

Det ser rigtig lækkert ud med den morgen komplot :) Altid skønt med pakker.

Helle said...

Det hørtes ut som en deilig og avslappende morgen. Få ting er så godt som hjemmelaget marmelade.