Saturday, November 26, 2011

Fakta om Flirt Skirt

Lise fortalte i går i rundkredsen i klassen at hendes mor havde strikket en nederdel til hende, at den var til tørre og hun glædede sig til at få den på i skole mandag ;-) Jamen er det ikke herligt. Sommetider er hun næsten for nem.
Vi har en aftale om at får man ros til skole/hjem-samtalen så må man få en gave. Lise ville bare have en lommelygte med farvet glas som tilbehør (25 kr. i Netto) - så var hun tilfreds. Det er sørme noget andet med sønnen - det er teknologi der dutter og det koster lige lidt mere.....
Fakta om nederdelen: Den er strikket næsten som den original (link), men i en str. 10 år - dvs. jeg har slået 194 masker op, og har strikke ca. 2 pinde mindre mellem indtagningerne i ribkanten. Eyelet row (hulmønsteret over ribkanten) er jeg sprunget over. Jeg synes nederdelen er pænere/enklere uden. Jeg har i stedet taget lidt mere ind, så jeg er endt med 1 vrang og 7 ret - for så passede den Lise. Og derefter bare glatstrik. Derudover har jeg valgt at lave den glat hele vejen op, og så strikke rib på bagsiden (kanten der bukkes om til elastikken) - istedet for på forsiden som i opskriften.
Forbrug: Knap 150 gr. Cascade 220.

Hot or not: Absolut hot. Hun havde så travlt med at komme i bad og få tøj på (nederdelen) i dag.
Uhm aftensmad! Der var et lille hæfte med Boligliv med opskrifter fra Sif Orellanas nye bog "Spilopper & Stjerneskud. Vi skal have Orellanas coq au vin i aften. Det er Jørgen der er kok.

9 comments:

Uldbegavet said...

Hvor er den blevet sød og hvor er det dejligt med børn der gerne vil gå i hjemmestrikket. Hun er nu også heldig at have en mor, der er så kreativ og dygtig til at strikke.

Gitte said...

Tusind tak for de pæne ord. Håber Lise bliver ved med at være lige begejstret....

Kirsten Amstrup said...

Der er ikke noget at sige til, at den er hot. Den er ualmindelig sød til hende.

Kirsten Amstrup said...

Tak for linket til litte flirt skirt-opskrift, som jeg lige har downloadet og printet ud.
Ved ikke om jeg tør strikke den, men jeg er smadderglad for at jeg nu har den i min strik-mappe.

monaelisabeth said...

Hvor er hun bare smart i den nederdel.
mvh Mona

Lis said...

Yndig pige. Den er blevet rigtig fin, det lille flirt skirt.

Kh. Lis

Fru Kahr said...

Dejligt med børn som med begejstring tager mors hjemmestrik på:-)

Irene said...

Ualmindelig sød lille nederdel! Dejligt at hun holder så meget af "Mors strik":-)

Sylvia said...

Føsrt må jeg bare få gratulere deg med fødselsdagen som har vært!!!
Skjørtet/nederdelen til Lise ble kjempeflott, og hun ser fantastisk ut med det på. Sophia liker ikke skjørt, hun, ellers hadde jeg nok hermet og strikket på en til henne nå.....
Ha en fin søndag.