Wednesday, November 16, 2011

Blåt og rødt

Jeg har fået gang i min Katharine Hepburn Cardigan igen - dvs. jeg har fået trævlet hele det første forstykke op igen, for jeg havde glemt at skifte fra p3 til p3,5 efter ribben. Møj - for det tager altså tid med alle de snoninger og hulmønsteret.
Og så har jeg fået en bestilling fra Lise. Hun vil gerne have en sort, en grå og en rød kjole. Det røde garn har jeg på lager så jeg starter med den.

Hun har haft den lilla kjole på i skole både tirsdag og onsdag, og jeg nænnede ikke at sige, at det måtte hun ikke. Jeg er bare glad for at hun kan lide den, og så kan jeg vel nå en mere inden jul, hvis der skal en frisk model til ;-)

Nu vil jeg til sofaen og strikke de første masker siden søndag. Ih - hvor jeg glæder mig.

6 comments:

Lydert said...

Det er altid skønt, når ens børn kan lide det, man strikker til dem, og hun er jo skøn i den lilla kjole

Camilla said...

Det er så fedt med børn der gerne vil gå med det man strikker. Mine piger vil også gerne have hjemmestrik, især den lille på 5, det er en fornøjelse!
Kan nu også godt forstå at Lise er glad for kjolen, den er SÅ fin :)

Kirsten Amstrup said...

Ja, to et halvt døgn uden strik er ganske enkelt for meget!
Til gengæld må det godt nok være dejligt at have en bestilling på tre kjoler fra sin datter, og så i så fine farver. Glæder du dig ikke til at lave dem? For slet ikke at tale om at se hende i dem?

Sylvia said...

Er det ikke deilig at de gjerne vil gå i det tøy vi har laget til dem, og når de ber om mer, er det bare å starte opp på noe nytt, og svare Selvfølgelig!!!
Min Sønn går endeleig med genseren jeg strikket for et år siden, som kun jeg har brukt, dvs "lånt" når det har vært koldt. Nå fryser han litt, og jeg tok den frem, og ser at han tar den på hele tiden.
Så er jeg snart ved veigs ende med en omslagsjakke til Sophia, som hun spent venter på.
Jeg kan ligsom ikke lage nok tøy fort nok.......
Og JA, jeg får tid til å strikke. Jeg bare gjør det!!!! (selv om jeg må sitte til langt på natt) men jeg trenger det.
Jeg liker det røde garn du skal igang med til Lise.

Lis said...

Lise er også en skøn pige, rigtig køn i den lilla kjole, så selvfølgelig kan du nå en rød mere her til jul, og de andre også. Det er også dejligt, at have lun tøj på.

Pøj pøj med Kathrin H. cardiganen.

Kh. Lis

Lin said...

Ih med hende Lise bliver du altsaa ikke arbejdsloes hihi. Skoent naar ens poder bestiller og at det bliver brugt bagefter (smil)