Friday, May 11, 2012

Et pusterum...... og Isolde

Jeg har fri i dag - sådan helt for mig selv. Ungerne er i skole, manden på arbejde. Hjemme er bare Bastian og jeg. Jeg startede med fredagshygge - morgenmad og montering af Isolde.


Det hjalp med en ekstra indtagning i halsudskæringen. Den er stadig "meget åben" - men sidder fast over skuldrene nu :-)


Nu tager jeg lige et par pinde på Frk. Klokkeblomst (sommerkjole i Drops Muskat). SMS'ede lørdag aften til Sylvia og fik lidt rådgivning med pindestørrelse. Originalopskriften siger start på p8 - men jeg startede med p5,5, og er nu skiftet til 4,5.


Og så står den dog på vasketøj. Mængden af tøj der skal på plads og stryges er stor..... Tænk hvis man havde folk til den slags! En gang imellem må det være skønt at være kongelig. Jeg er sikker på at Mary ikke har gjort toiletter rene på Amalienborg, lige som hun heller ikke har set et strygejern i lang tid :-)

Og bages skal der også til Lises fødselsdag for klassen i aften. Men - altså hvor er det nemt, bare at lave mad, pakke det hele ned og så tage afsted til Ponyrideklubben. Jeg plejer at piske rundt i flere dage og gøre hjemmet klart, så alt er fint til fødselsdag. Ikke denne gang - jeg er bare så afslapppet :-)

14 comments:

Kludemutter said...

Jeg tror til gengæld hun(Mary) vil elske den fine bluse du har
strikket ;))

God weekend, Yt

Vibekes lille ullne said...

Nydelig Isolde og enig med Kludemutter om Mary og blusen din. :)
Høres ut som en fredag med mye hygge! Ha en fin weekend! :)

Annelise said...

Hvor er det nogle smukke ting som du strikker. Jeg nyder det hver gang jeg læser din blog.

Fríða said...

wow, hun er flot, hende Isolde og vi vil naturligvis gerne se hende på. og din kjole tegner godt. jeg har brugt det samme mönster til skjörtet i min röde kjole, men strikket oppefra og ned og gået fra pinde 4mm til 4,5 - 5 - 5,5 og endt med pinde 6mm. kjolen kan ses på min blog under 18.feb.
kh.fra Island
Frida

Kirsten Amstrup said...

Hvor er din Isolde blevet smuk. Og hvor er det dejligt med sådan en (næsten)-fridag.

Irene said...

Skønt med en fridag Gitte, selv om jeg nu nok synes, at det lyder, som om du alligevel har nok at give dig til:-) Isolde er sååå smuk! Det er en skøn model! Jeg tror jeg brugte samme pindestr. til min Klokkeblomst, som desværre er alt, alt for stor nu, men måske jeg skulle strikke en ny. Den er jo altså virkelig, virkelig sød:-)

Lis said...

Det lyder som en fridag du trængte til. Isolde ser rigtig fin og lækker ud. Glæder mig til at se den på dig.

Klokkeblomst ser rigtig lovende ud med sit fine mønster og farven er jo perfekt til en klokkeblomst.

Ønsker jer en god fest i aften for Lise.

kh. Lis

Berit said...

Dejligt med en fridag, men du har da vist ikke kedet dig ;-)

Isolde er blevet superflot!

Håber, pigerne får en skøn fødselsdagsfest.

Lisbeth said...

Har opskriften til Isolde liggende. Blev ret forelsket i den da du skrev om den første gang.
Jeg bliver mere og mere overbevist om, at jeg skal igang med en. :-)

Frk. klokkeblomst ser rigtig spændende ud.

Du er altså ret ferm og hurtig med de pinde

Anonymous said...

Er helt enig med Kludemutter om Mary og blusen.
Nu må jeg se at komme igang med Isolde

God fødselsdagsfest til pigerne.

Mvh Maibritt

Strikkeheksen said...

Du ka´ da heller ikke holde en fridag, uden der kommer et færdigt projekt ud af det ;-) Den er skisme blevet flot, Gitte. Glæder mig til vi ses på søndag :-)

Uldbegavet said...

Godt at du er afslappet og får det lidt nemmere for en gangs skyld, for jeg synes altid du slider som et bæst og har 1000 ting du skal klare.
Isolde ville have fået Wagner til at klappe i hænderne af begejstring, den er meget flot og klokkeblomst ser også ud til at blive endnu en succes fra din hånd. Rigtig god weekend.

Helle said...

Isolde ble riktig så flott. Likte godt fargen du hadde valgt å strikke modellen i. Jeg mangler fortsatt å strikke den siste ermen .. har store forhåpninger om at den blir ferdig i løpet av denne sommeren.

Sylvia said...

Så flott din flettetopp ble!
Og du er igang med "Frk Klokkeblomst" kjolen, ser jeg. Håper mitt råd om pinnestrs virker bra for ditt strikketøy!
Din stripete bluse, (og hullete jeans)er altså så fin!!! Kunne ønske jeg hadde din talje, Gitte. Men så jobber du vel med å vedlikeholde den, mens min blir oversett, og fyllt med kaker snacks og avslapning. Jeg er ikke så sprek som du er.
Håper Lise hadde en fantastisk fødselsdagsfeiring på Ponny-senteret. Det hadde jeg også for Sophia da hun var yngre. Det var selvfølgelig en stor hit!