Friday, May 4, 2012

Nyt garn og opskrifter til en klimakterie-makrel....

Tiden går, og man kommer jo op i årene - sådan faktuelt altså, ikke indvendig. Jeg føler mig jo stadig som en vårhare på ca. 35 :-)
Der skete bare det at jeg efter hånden havde konstant hovedpine (en 3 måneder!), og pludselig kom der også hedeture om aftenen. De vældede frem. Og rædselsfuldt, det var det! Jeg søgte på nettet og fandt en artikel om en kvinde der havde haft hovedpine og hedeture i 8 år! + alle de andre "goder" der stod GRUNDIGT beskrevet (gråt og tyndt hår, rynker, slap hud, depression osv.) - jo man blev sandelig i godt humør af at søge på nettet! Efter turen til Wien (kageland) blev det rigtig galt, og et eller andet måtte der ske.

Jeg holdt op med at spise slik og kage i starten af marts måned!!!!!! Og - på nær 3 hindbærsnitter (elsker hindbærsnitter) og en enkelt lille bitte dessert til en 40 års fødselsdag, så har jeg ikke rørt hverken det ene og det andet siden starten af marts.
Og ved I hvad - det er slet ikke svært at lade være. For hovedpinen (og den var altså slem) er stort set væk! og hedeturer - øh - hvad er det? :-)
Hvis jeg er lækkersulten om aftenen står den på havregryn med mælk og rosiner og evt. hakkede mandler eller et stykke ristet grovbrød.

Og så til noget helt andet. Liselotte har strikket en skøn bluse - Imogen. Jeg er totalt solgt, og fandt vej til en hjemmeside med opskriften, og der var sørme ikke mindre end 4 opskrifter, der måtte indkøbes.
Castle pullover
Imogen - (selvfølgelig)
Sibella

og

Judith Cardigan, som jeg starter med. Cardiganen har en enkel forside og en smuk mønsteret ryg. Orange uldgarn er ankommet til matriklen herfra, og der skal slås op. Jeg skal bare lige finde en ledig p4, hvilket tilsyneladende ikke er helt nemt.

Castle og Imogen - fantastiske sommerbluser, og også super fine med ærmer sådan som Liselotte har strikket Imogen.... Jow, jow, der er nok at give sig til og så har jeg ikke engang fået købt Annette Danielsen nye strikkehæfte endnu.

3 fridage - juhuuu. Rigtig god fredag til jer alle derude.

11 comments:

Citronmoster said...

Wauu, jeg er vild med den lille cardigan. Den er straks tilføjet listen af fremtidige projekter.
Skøn farve du har valgt til din :)

Annelise said...

Skønt garn du har indkøbt. Det kan jo godt være at det ikke er sagen med uldbluser i fremtiden hvis du skal til at lide af svedeture, men det finder du jo nok ud af.

Uldbegavet said...

Overgangsalderen er på mange måder en hård tid og svedeturene rædselsfulde. Det er da fantastisk, hvis du har fundet en kur der virker. Jeg tror iøvrigt du har ret, jeg har selv oplevet at have flere hedeture, især om natten efter stort sukkerindtag.
Fine opskrifter du har fundet og garnet ser lækkert ud.

Kirsten Amstrup said...

Flot karakterfasthed du har udvist. Hvor skønt at du har gjort kål på hovedpinen.
Og lækre projekter, du har planlagt, de bliver dejlige at se mere til.
God bededagsferie.

Lydert said...

Sikke da nogle smukke stykker strik, du vil lave.

Lydert said...

Sikke da nogle smukke stykker strik, du vil lave.

Irene said...

Fine opskrifter du har fundet Gitte! Det er da for sejt, at man kan kurere hedeture og hovedpine bare ved at undvære sukker - godt gået!

Helle said...

Hørt om flere som kutter ut sukker med gode resultater. Tror nesten man kan bli avhengig av sukker. Selv så må jeg innrømme at sjokolade er min store lidenskap, og som jeg ikke helt ser hvordan jeg skal klare meg uten.

Jeg forsøkte for noen år siden en 2 ukers renselse-kur hvor jeg ikke fikk innta: hvetemel, koffein, alkohol, sukker, melk eller kunstige tilsetningsstoffer. Det vanskeligste var faktisk kaffen, jeg hadde abstinensplager i 3 dager, hvor jeg hadde hodepine og følte meg virkelig ille.

Etter 2 uker var de opprinnelige plagene borte, men de "dårlige" vanene har dessverre kommet tilbake. Det eneste jeg har kuttet ut er kunstig søtnings-stoff. Det er da alltids noe?

Sylvia said...

Wow, for en liste du har satt deg fore å strikke!! men det er flotte ting, og du er jo så rask med pinnene.
Jeg gruer meg til "overgangen", jeg også. Og søte saker Er bare det beste jeg vet. Jeg kan ikke la det være!!!!

Strikkefuglen said...

Nej hvor er din morgenfue bluse flot ;-)
Spændende med den nye, den ser spændende ud.
Der er rædselsfuld med hovedpine godt at du tog handling og at det har hjulpet.

Lin said...

Ih, den Imogen ser laekker ud. Fik ikke studeret moensteret noeje, men Liselottes langaermede udgave, mums. De andre modeller er ogsaa lidt savle savle.
Sikke dog noget der venter os. Foej, og jeg der ovenikoebet har en rigtig soed tand.......
Men hvis det er det der maa til.....
Det jeg frygter allermest er de eventuelle humoersvingninger brrrrrr.
Godt du fandt en loesning.