Monday, May 14, 2012

Saltum m.m.

Jeg føler mig helt "kørt over" i dag..... Fredag med børnefødselsdag, lørdag med 60 års fødselsdag og som "brødleverandør" og søndag til Saltum Uldfestival sammen med Lene.
Det er godt der kun er 3 arbejdsdage i denne uge! Følte sådan en trang til at sige god weekend da jeg gik hjem idag....

Lidt mere om Saltum - I modsætning til sidste år med blæst og konstant regn var vejret jo nærmest eksemplarisk. Vi gik rundt i hjemmestrikkede kjole, spiste Lenes Torbens sandwich og drak kaffe på diverse listige steder rundt omkring i byen. Det var så hyggeligt - og overalt mødte vi andre garngale kvinder, nogle med blog og andre uden, som vi fik hilst på og snakket med. Selv på vej ind på toilettet blev der snakket strik og modeller.

Det er rigtigt som Lene siger - jeg går fuldstændig i sort når jeg befinder mig blandt så meget garn. Jeg kan slet ikke beslutte mig - hverken til model eller farver.....

Hos Weller var det rent galt!!! Der var så meget....... Jeg kom "kun" hjem med dette ene lækre cone garn, som hedder cashwool - fint, lækkert, blødt, luftigt, og der er uendelig meget. Ved efterrationalisering skulle jeg selvfølgelig have haft noget blackhill højlandsuld med hjem i både gråt og lyseblåt til at strikke sammen med denne tynde tråd.
Tænk sig endelig at være på besøg i butikken, og så gå hjem bagefter og klikke ind på onlinebutikken! (jeg kan iøvrigt slet ikke finde blackhill højlandsgarnet derinde?).


Hos Geilsk gik jeg efter den stribede kjole - planlagt hjemmefra. Men farverne - vi måtte gå en runde og komme tilbage. Det endte med råhvidt og mellemblåt til striberne og mørkeblåt til kanter. Efterrationalisering - kjolen skulle have været med råhvide og mørkeblå striber og røde kanter...... Jeg har både røde sommersko og sandaler.


Hos Birthe Sahl fandt jeg de helt rigtige knapper til Judith cardiganen. Ingen fortrydelse der.


Og stort set lige meget hvor vi var, dukkede Tine også op :-), så det blev til ind til flere krammere. Det eneste billede jeg fik taget på dagen, var et af Tine med lukkede øjne, så det springer jeg over.

Efter nogle timer i rask trav frem og tilbage og mellem garnboder og butikker endte vi hjemme hos Lene til lidt ekstra kaffe og en hindbærsnitte inden jeg kørte den (for mig) lange vej hjem. En skøn dag i dejligt selskab.


8 comments:

nynne said...

Åh, altså Gitte - jeg ved præsist hvordan du har haft det.
Den der kjole tror jeg da lige jeg skal kigge nærmere på ! Mon de har den i butik himmelblå ?

Jeg var ellers top misundelig over alle de der kom afsted - så på Liselottes side alle de dejlige garner, men ved at jeg var kommet tom hændet hjem. Jeg går helt i "smat" når der skal tages valg.

Nu vil jeg drømme om hvordan jeg vil lave "min" kjole - melon-gul og så ved jeg ikke med kant farven. Måske der slet ikke er melon og gul ????

God strikkeløst med alt det nye ( altså også det du bestiller pr post.)

Ulla Røjkjær said...

Jeg er een af dem der desværre ikke var i det nordjyske i weekenden, men jeg har læst på Kennets facebook side eller også var det på Liselottes blog ( kan ikke lige huske det), at han har taget nogle garner ud af salget, bla. Højlandsulden. Det har han gjort for ikke at oversælge garnerne.
De kommer på siden igen i løbet af ugen.
Det er ellers nogle Lækre sager du har indkøbt. Kjolen bliver da fantastisk i de farver. Så må du jo lave een mere til dine røde sko...

Lea said...

Jeg forstår i den grad din handlingslammelse!!! Også det at man mere eller mindre fortryder farvevalg når man kommer hjem.

Når det er sagt, så endte du sørme da alligevel med lækre, lækre indkøb!!! Jeg glæder mig SÅ meget til at se dine kommende strikkeprojekter, især kjolen fra Geilsk/Vianstrik. Kan ikke forestille mig andet end at der kommer en smuk og meget velsiddende kjole ud af det!

Strikkeheksen said...

Så må du bare købe noget nyt garn, så du kan lave den i de farver, de gerne vil ;-)

Tusind tak for en dejlig dag, Gitte - det er lige sådan en fridag skal forløbe :-)

Tine said...

Trods din alvorlige lidelse, er det nu noget lækkert garn du er kommet hjem med!
Tak for alle de mange krammere. Det var super hyggeligt at støde ind i jer alle vegne .-)

P.S. Wellers blackhill er nøjagtig det samme som vi har i butikken, så måske vi også har den farve du gerne vil have :-)

Irene said...

Helt handlingslammet var du da ikke:-) Lækre ting du kom hjem med. Jeg ville så gerne have været med, men kræfterne var desværre ikke til det.

Uldbegavet said...

Åh det lyder som en pragtfuld dag og du har da fået lækre sager med hjem, selv om du siger du "går i sort" når du ser så meget garn.
Kjolen bliver fantastisk, også i de farver du har købt.

Helle : said...

Det lyder virkelig til at I havde en dejlig dag ! Skønt garn du har fået med hjem selv om du har fortrudt lidt af det.