Friday, August 31, 2012

Der strikkes stadig....

EF-dag (endelig fredag). Solen skinner, det er et skønt vejr. Manden er i køkkenet og er igang med at tilberede pasta og kalv med citron & kapers.

Mig - jeg slapper af med et glas hvidvin, blogger lidt og glæder mig til at sætte tænderne i maden.

En travl uge er slut, og en weekend næsten uden planer venter forude. Det er lige det jeg trænger til. Sidste weekend var både fredag, lørdag og søndag besat med aftaler. Selv om det hele var hyggeligt, og jeg ville ikke have undværet noget som helst, så ser jeg alligevel frem til en fredeligere weekend, med "rum" til både afslapning og praktiske gøremål i hjemmet.


Jeg strikker stadig på Searing. Der er lige blevet slået op til ærmer.

Kim Hargreaves nye bog Quirky er på vej.......... Nu er den afsendt fra forlaget........

10 comments:

Camilla said...

Den ser lækker ud. Rigtig god weekend! Min er af den travle slags...

Citronmoster said...

Det lyder dejligt med en weekend uden planer. Håber den må gøre godt :)

Lea said...

Jeg ønsker jer en dejlig "fredelig" weekend med tid til hygge og afslapning.

Jeg har to vagter denne weekend, så udover arbejde er der kun to ting på mit weekendprogram og det er søvn og strik :-)

Irene said...

Den bliver så fin din Searing- Rigtig god weekend!

Fru Kahr said...

Hvor bliver den flot. Dejligt at bogen forhåbentlig snart lander i din postkasse.

Uldbegavet said...

Den bliver så flot. Lækkert at have en fri weekend, en gang imellem.

GrenDesign said...

Glæd dig! Jeg har bladret Quirky adskillige gange allerede - der er fiiiine sager i :-)
Din Searing ser rigtg fin ud - bliver god i sort, synes jeg :-)

Helle said...

Searing er et av de mønstrene som har den heldige kombinasjonen av at resultatet blir riktig så flott, samtidig som mønsteret egentlig er veldig enkelt å strikke selv om man er sliten i hodet. (EF)

Jeg har også bestilt meg det siste heftet fra Kim Hargreaves. Kikker stadig lengselsfullt på postkassen i håp om at det skal komme "akkurat i dag".

Angående ryggvondt og ekstra ferie-kiloer. Jeg oppdaget at en del klær satt lovlig trangt når jeg skulle tilbake til jobb etter ferien. Løsningen ble da å ta opp den daglige 2 km spaserturen til toget på vei til jobb, som min mann hadde kjørt meg fordi jeg har hatt så vondt for å gå på grunn av ryggvondt. Løsningen ble å beregne lenger tid på den samme strekningen, så jeg hadde "tid til" å få en liten gangsperre. Det har fungert overraskende godt. Sammen med tøyningsøvelser for isjias-muskulatur fra fysioterapeuten og moderat mosjon har jeg mindre smerter, og klærne er blitt LITT mindre stramme. MR får jeg nemlig først fått time for i desember, og må finne en måte å fungere med vond rygg frem til da uansett.

Helle : said...

Det er rigtig flot mønster i den trøje !

Anonymous said...

M . ugg bottes pas cher en france Un tiercé Chaussures UGG Bailey bourgeon se présentent comme tendance apparus à place des demoiselles parmis nous qui [url=http://www.pascheruggclassicfr.info]ugg australia pas cher[/url] ont envie p 0 quel point à eux garnis de sorte à incarner pas plus longuement commode 0 quel point stylé . Messieurs Ugg Garnis / Chaussures:
La majorité des messieurs disposent de forcément apprécier environ l’avenir afin de passer un look décontracté, bien-être mais aussi [url=http://www.frclassicuggstocker.com]ugg france
[/url] ”
[p]” [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo pas cher[/url] Birk explicité . Ce dernier n’ya un court laps de temps, UGG Australia possède planté tous ses garnis basiques au go?t réel typique de [url=http://www.uggshortsparkles.com]ugg jimmy choo[/url] cette 7ème Adresse & Examiner commerce à tous les mises caritative . Un certain nombre de personnes choisissent ce type de bottes, mais pas seulement donné qu'elle a eu la chance de tenir pi chaud mais aussi et surtout parce qu'elle aide [url=http://www.uggshortsparkles.com]chaussures uggs pas cher
[/url] facilité de los angeles large coeur.[/p]

[url=http://www.wisconsin-buzz.com/node/12]They are beautiful shop online statement made discount ugg4v[/url]
[url=http://soapbox.erstwhileltd.com/#comment-10224]They are beautiful store statement made ugg boots4n[/url]
[url=http://kmo.borol.net/node/7]we are beautiful shop online statement made ugg7o[/url]