Tuesday, August 7, 2012

Strikkede forstykker, lækre knapper, øbesøg og hundehvalpe

Lyder overskriften ikke som en god blanding?

Tusind tak for alle de trøstende ord. Det er jo også rart at vide at man ikke er den eneste, og ikke er en rigtig "syerske" før at man har syet nålen gennem en finger. Det må jeg jo så være nu. Fingeren har det rigtig godt, det yderste led sover bare lidt :-), og så er der små fine ind- og udgangshuller. Helt udramatisk.
Der var ellers flere der mente at jeg skulle have frataget mit symaskinekørekort, fordi syning var sket efter indtagelse af lidt hvidvin......


Der strikkes også igen. Forstykkerne til Kim Hargreaves Bea er klar. Knapperne til trøjen købte jeg sidste år på Fanø hos Birthe Sahl. Tænkt at det næsten er et år siden vi var til strikkefestival!

Weekenden blev tilbragt på Tunø sammen med min veninde (og børnenes uundværlige gudmor) og hendes mand i deres dejlige sommerhus (med gode senge :-). Det er så skønt på Tunø - ingen biler, ingen stres. Man kan gå tur på øen, cykle, gå lidt mere tur, gå til stranden, få noget at spise, hygge og så gå en tur til købmanden.
Købmanden plejer at have meget lækkert garn, men sørme om ikke det var afskaffet. Så sparede jeg da nogle kr. på garn.


Gudmors lillebror har 2 sønner jævnaldrende med Søren, og har også sommerbolig på Tunø, og derfor så vi næsten intet til vores søn, på nær til lidt fælles spisning! Far og mor er altså ikke ret vigtige! Hundehvalp var der også - en dejlig lille sag. Lise var forelsket, men Bastian var ikke helt enig. Jeg tror vores Basse synes der var lidt for meget energi der....

13 comments:

Strikkeheksen said...

Lyder og ser vildt skønt ud, Gitte :-) Synes måske også, at det er lidt rigeligt at forlange af bassen, at han skal synes om sådan en yndig konkurrent ;-)

Din Bea bliver suverænt flot med de knapper :-)

Kan du ikke bare få sat nogle nåle ? - så kan jeg vel godt camouflere et strikkebesøg ;-)

Gitte said...

Altså Lene - min ryg er i den grad helt "forkrampet" og jeg er bevægelseshæmmethed og lidt meget lidt overskudsagtig - så kom de hellere end gerne med måler og hvad du ellers kan tilbyde.........

Gitte said...

Øh - nåle! Måler må være til strikketøjet...

Ellen said...

Smuk trøje. Ja det er allerede et år siden vi var på Fanø.Det betyder så også, at der kun er et år til vi skal afsted igen :-). God aften.

Citronmoster said...

Godt at fingeren er i bedring så du kan strikke på den flotte trøje :)

Berit said...

Bea ser ualmindelig flot ud!

Tunø er så dejlig. Har også benyttet mig af det lille garnudvalg hos købmanden, men altså nu ikke længere.

Godt at fingeren er i bedring!

Eva said...

Skøn Bea!

Jeg skal til Tunø i næste uge og er da lidt skuffet over, at man ikke kan købe garn. Tiderne skifter.

Lis said...

Godt at fingeren er i god helbredelse og at der ikke er gået sygdom i den. Din Bea ser så hammer godt ud i grå, år min to- dó liste nu er blevet lidt længere igen ,suk. Hvornår mon man kommer med igen ?

Kh. Lis

Camilla said...

Jo, overskriften lyder god, og jeg tog mig selv i at scrolle ned for at se hundehvalpen :-) Tunø lyder som et fantastisk sted!

Sylvia said...

Hei Gitte
Så lekker din Bea blir. Du strikker alltid på noe flott!!!
Jeg er på slutten av de "Glade Striper" som ble strikket på i ferien, da jeg var i Danmark.
Jeg kan tenke med dere hygget på den øya, ja. Jeg hygger iallefall når jeg kommer til Danmark, uansett hvor.

Strikkeglæde said...

Den Bea er altså bare flot!

Uldbegavet said...

Din Bea bliver enormt flot, ingen tvivl om det.
Synd at du fortsat er så forpint, rygsmerter skulle forbydes ved lov. Jeg håber du snart får det bedre. Rigtig god bedring.

strikogsting said...

Den ser rigtig lækker ud....