Sunday, December 2, 2012

Kjole, sne m.m.

Sidste maske er strikket på min 1920'erne Helga Isager kjole med modifikationer. Den er i skrivende stund i vaskemaskinen, og jeg er spændt på resultatet!

Sådan så den ud i eftermiddag:


Kanten forneden ruller, men det regner jeg med en vask klarer. Flere billeder og en faktaboks kommer når den er vasket.

Ellers har weekenden stået i julens tegn. "Den store julekasse" (faktisk er det 4 store kasser) er hentet ned fra loftet. Der er udvalgt julepynt og pyntet op. Juledekorationerne er lavet - dvs. disse skal med ud på arbejde.


Lise synger i korskole, og i eftermiddag var der julekoncert i kirken. Jeg sidder altid med lidt våde øjenkroge - de er så søde og synger så dejligt.

Ungerne har storhygget med ekstra guf, ler, julekalendre og i dag var der adventsgaver. Søren var i går meget bekymret for om vi nu havde husket, at det var 1. søndag i advent!


Ungerne var ude og lege i sneen. Det er så skønt at se Søren som trods alt er 13 år med et kæmpe smil i hele hovedet. Jeg gik ud for at tage et par billede, og det fortrød jeg. Jeg fik sne ned af nakken!

I morgen er det hverdag igen...., og nu er der julekalender.

7 comments:

Ulla Røjkjær said...

Du var såmænd blevet skuffet hvis de ikke havde "vasket" dig;))))

vibstrik said...

Bliver glad af dit indslag:-) Dejlig kjole, skønt med korsang og sne:-)

Helle said...

lekker kjole! Sikker på at kanten retter seg i vask, og med litt press..

Adventstiden er bare så deilig, om man bare ser bort fra maset på jobb, elsker jeg ventetiden.

Eva said...

Så flot en kjole fra din hånd igen!!!!

Ja, der skal hygges igennem i denne tid.

Anonymous said...

De ser ud til at du skal "vaskes" igen. Jeg blev helt glad af dit opslag
Mvh Maibritt H

Uldbegavet said...

Det er dejligt når de "store" børn ind imellem ikke er så store alligevel og stadig kan glæde sig over en tur ud i sneen.
Kjolen ser supergodt ud, en helt anden model til dig, end de figurstrikkede modeller du plejer at lave. Jeg er spændt på at se den, når den er vasket.

Strikkeheksen said...

De skønne unger :-) Jeg er godt nok spændt på at se den kjole - ser ud som om den får en noget anden form end originalen??

Jeg har lavet adventspakker til Lillefrø i år - det var bare så hyggeligt - og mor og far må så nøjes med at pakke op ;-) Til gengæld er det Askes og Nannas tur til at få adventsgaver i år selvom de er så store ;-)