Monday, February 11, 2013

Det første par i lacemønster

Jeg har strikket det første par strømper til mig selv - et par med lacemønster. Måske ikke det smarteste valg til en der altid har kolde fødder. Det trækker nemlig igennem hullerne :-)


Fakta: Opskriften er fra Hendes Verden (tillæg til nr. 36 - 2011), og strømperne er strikket på p2,5 i str. 36-40. Garnforbrug: knap 2 nøgler Drops Fabel strømpegarn.
Alt i alt er de fine nok - men! Hvis jeg skulle strikke dem igen, ville jeg slå lidt flere masker op til ribben, tage ind til en størrelse mindre når jeg kom til lacemønsteret, og strikke færre pinde glatstrik til hælen.


Noter til mig selv: Slå 66 masker op til ribben, tage ind til 54 til lacemønsteret, og kun strikke hælen med 24 pinde glatstrik.

Fredelig mandag - den første dag i vinterferien. Lise blev i går afleveret hos kusinen i Randers. Istedet har vi dobbelt op af drenge. Sørens kammerat Fredrik kom i går aftes, og tager først hjem tirsdag. - Og så skal der dulme laves mad. Vores søn er ikke begyndt på de store portioner endnu - men Fredrik, den lange tynde fyr, han spiser som 4 voksne mænd :-)

7 comments:

Kludemutter said...

De ser fine ud.
Du må have et par tynde under dem ;)

Ja, de unge mand kan godt tage fra.
Det kan de unge piger nu også godt.

Yt.

Frøken Tina said...

De er fine! og ja, hælen ser lidt høj ud - og strømper skal jo sidde HELT til - i hvert fald, hvis det er mine fødder. Ellers synes jeg godt nok de er flotte!

Dejligt med feriebørn ind og ud af huset.

monaelisabeth said...

hvor er de da bare flotte !

Penille Hjortnæs said...

Nøj hvor er de flotte!

Lin said...

Hvor er de bare flotte. Tak for grinet med traekken gennem hullerne. Den havde jeg ikke lige taenkt paa haha.
Ja der er nogle af de unge der ikke spiser, men raa-aeder hihi.

amstrik said...

hej
de er super flotte. og er da vild med det kvindelige look de har....

amstrik said...
This comment has been removed by the author.