Saturday, February 16, 2013

Familieforøgelse.....

Lise har det sidste ½ år ikke snakket om andet end at hun ønskede sig en kanin...... Jeg har sagt nej, nej, nej og NEJ. Og tænkt på det marsvin jeg havde som barn, der endte de sidste år af sit liv alene i en kasse uden nogen gad snakke med det, og som min mormor endte med at passe.

Så er det jo godt at Lise har en far. Sådan en lille kanin kunne vi vel godt have. Efter nogle ugers diskussion blev det så besluttet at der i april/maj måned kunne ventes familieforøgelse.


Imidlertid blev vi overhalet af 2 gratis kaniner og bur fra en familie hvor pigerne er blevet teenagere, og ikke rigtig gider kaniner mere. Dagen inden vi skulle have dem blev hannen syg, så det endte med at vi "kun" overtog Andrea.En fin rød kanin med en lille hvid hale.

Lise er lykkelig. Hun var ude ved kaninen sidste gang kl. 22 i aftes og første gang kl. 8 i morges. Hvis hun havde fået lov, ville hun have sovet ude ved siden af den i nat.

Nu håber vi kaninen holder lige så længe som interessen.....

6 comments:

Kludemutter said...

Der er vist en af de ting de fleste familier skal prøve ;)
Sød ser den nu ud og Lise stråler.

Yt.

Gitte said...

Åh - hun er så glad! Bortset fra i går aftes da hun skulle sove. Hun var så bange for at der skulle ske kaninen noget om natten. Så der var tårer i massevis :-)

GrenDesign said...

Det lyder som en god løsning - at overtage en voksen kanin. Herhjemme plaaaaages der indimellem også om alle slags kæledyr - også selvom vi allerede har jordens mest nuttede og godmodige hund......"jamen mor, jeg vil have min EGEN"........tsk.....nu går hun så til ridning ;-)

Gitte said...

Vi har jo også en hund, og Lise vil såmænd også gerne have en hest :-) Hun går til ridning om fredagen......

De tøser :-)

Uldbegavet said...

Nogle gange må man bøje sig og hun ser i hvert fald ud til at være glad for den.

Lea said...

Hun skal da have en hest :-) Kaniner er søde, men at have hest er helt specielt (og helt specielt dyrt også :-)!!!!). Nå, måske meget godt at nøjes med kanin og hund for hesten vil bare æde alle garn-pengene op!!!!

Nå, men den røde kanin er smuk - og mon ikke interessen holder? Der er noget særligt ved at have sit helt eget kæledyr når man er barn!