Tuesday, February 11, 2014

Et forstykke til Manchuria Jakke monteret og søndagshygge

Søndag havde Dorte inviteret til strik, og det var som altid meget hyggeligt. Vi fik hjemmelavet champignon suppe med brød og bacon, og om eftermiddagen gik vi i krig i kage, småkager og chokolade. Jeg glemte fuldstændig at tage billeder, så dette er en mundtlig rapport fra en meget hyggelig eftermiddag.

Jeg strikkede det sidste stykke til det ene forstykke på Manchuria Jakke, og gik med det samme igang med monteringen. Ellers tror jeg ikke jeg kan holde styr på alle delene! Det var egentlig ikke så slemt at sy dem sammen - måske det gode selskab gjorde udslaget. Jakken består 15 stykker, som skal monteres. 3 per forstykke, 5 til ryggen og 2 per ærme.


Nu ser forstykket sådan ud (syet sammen af 3 stykker), og jeg er igang med første stykke til ryggen, der som nævnt ovenfor KUN består af 5 dele.....


Motionsstatus uge 6:
  • Løb: 10 km - 5 km lørdag og 5 km søndag / mål på 8-10 km.
  • Gulvøvelser: 1 (missede cross fit grundet et møde)
  • Cykling: Ca. 30 km / mål: 32-40 km per uge
  • Gåture med hunden: Ingen - det klarede ungerne / mål: 2 stk)
Tusind tak for jeres kommentarer til alt min motion. Når først ryggen har drillet i 9 måneder incl. en iskiasnerver, der sov ned i det ene ben og fuldstændig ødelagde min nattesøvn, så er man villig til hvad som helst for at holde sig fit! Og det at jeg slutter ugen med at lave en rapportering, giver at ekstra incitament/holder mig til ilden - så kan jeg ikke udskyde og bare love mig selv, at det bliver bedre næste uge. 

9 comments:

Britt said...

Den ser ud til at blive rigtig dejligt, din Manchuria Jakke! God arbejdslyst med resten

Eva said...

Det er alle tiders, at din motion giver så godt resultat. Vi følger gerne med og hepper.

Sylvia said...

Hei Gitte
Din manchuriajakke blir kjempeflott. Og slik strikk er riktig i skuddet akurat nå. Av fargene ser jeg den vil passe til alt av ditt tøy og farger som du bruker.
Håper du viser den frem når den er helt ferdig.
Selvfølgelig forstår jeg at du forebygger med din mosjon. Jeg tror jeg hadde gjort det samme. Heldigvis har jeg ikke samme plagene som deg, så jeg trenger ikke..... ;)
Knus

Lin said...

Hold da op for et flot projekt. Den bliver da laekker. Spaendt paa at se den faerdig. Du er modig med all den montering.

Kisser said...

Utrolig spændende strik, du har på pindene. Flot farveforløb.

Fru Kahr said...

Den jakke bliver simpelthen så flot. Tænk sig, at jeg slet ikke kunne se nogle brugbare opskrifter i det nye Isager hæfte. Jeg har bestemt skiftet mening;-)

vibstrik said...

Sej jakke til en sej kvinde. Godt gået.

Bente D-N said...

Hvor ser den flot ud. Noget af et projekt med 15 stk strik, som skal monteres. Glæder mig til at se det færdige resultat.

Camilla said...

Den bliver såååå stilfuld! Den passer flot til den stil jeg har set dig repræsentere på bloggen.
Enkel og elegant!