Thursday, April 17, 2014

Åh jo - der strikkes - både på sommerbluse og rød cardigan

Nu er det jo ikke sådan at symaskinen helt har overtaget. Tværtimod har jeg haft så travlt på arbejde de sidste par uger, at symaskinen er gået i stå igen. Men, men - jeg skal nok komme igang. Jeg er ret vild med mine enkle bluser, og bruger dem flittigt til de nu 3 par bukser jeg har syet (der er kommet et par sorte bukser og en blå bluse med i puljen af ny-syet tøj også - mere om det senere).

Nu til strik (og sy) - Vi skal til rund fødselsdag (igen!) i maj måned med maritimt tema. Jeg er faldet over dette stof til en kjole og så skal den røde korte cardigan på som tilbehør - det er ihvertfald planen lige nu. Måske med sådan et mærke nederst ud til siden.


Jeg havde forestillet mig noget lidt blankt stof i striber - eller f.eks. med anker, roer. Dette var det mest maritime jeg kunne finde. Jørgen mener mere at jeg kommer til at ligne en reklame for "Stars and Stribes" (USA's flag).

Farven her er mere "rigtig" for den røde cardigan - ovenfor ser den mere orange ud.


Min hvide sommerbluse, som venter på at blive monteret:


Påskeferie? Jo - lidt - p.t. ca. 2 timer. Jeg har arbejdet hele ugen, og incl. i søndags og her til morgen, og har også et par telefonmøder i morgen tidlig. Så den ferie jeg havde glædet mig til flytter vist og bliver til en ekstra lang sommerferie. Ungerne har næsten ikke været hjemme. De er blevet inviteret til sleep over hos forskellige kammerater, hvilket passede meget godt sammen med en mor, der bare sad ved computeren og havde telefonmøder. Jørgen har til gengæld været aktiv i haven. Der er blevet kørt affald væk og buske og træer er blevet trimmet. Jeg vil nøjes med at tjekke vasketøj idag og hygge med Lise, der dog har sovet hjemme i nat. Lise og jeg nåede en lidt sen kort strøgtur i går, incl. cafébesøg og omkring City Stoffer - så lidt onsdagshygge blev det til.

4 comments:

Sylvia said...

Hei Gitte
Her går det unna, både med sy, strikk og jobb. Du er virkelig den som står på!
I dag er min første feriedag i Påsken. Jeg sluttet to timer før i går, men det endte alikevel med at jeg sovnet sittende i sofaen igjen, tidlig på kvelden. Jeg er jo utlovet hver morgen når jeg våkner, og skjønner ikke hvorfor jeg er så trett på ettermiddagen? Har det noe med at jeg virkelig trenger til en ferie, tro?
Nå har jeg vasket gulv og tøy ( for en start på en ferie!!) og så har jeg tatt symaskinen frem. JA, jeg har det, men den blir bare brukt til monteringsjobber, gardinopplegg og putetrekk. Jeg er ikke så avansert som du er, he he.......
Jeg håper å bli ferdig med den Norske koften i løpet av dagen eller i morgen :)
Må du ha en riktig fin Påske, Gitte. Og det er kun to mnd til vi sees igjen. ;)

Strikkeheksen said...

Hvor er det dejlige projekter, Gitte - det bliver et par skønne sommerbluser. Jeg havde også først ferie i går og med Liv i huset fløj den dag afsted :-) Nu står den på afslapning, løb og strik i dag før den store påskefrokost i morgen :-)
Endnu engang rigtig god påske :-)

Uldbegavet said...

Umiddelbart kan jeg godt følge Jørgens tankegang omkring stars and stripes, men jeg ved jo også, at du har en evne til at få tingene til at se fantastiske ud, så jeg er sikker på det bliver godt.
Bluserne er superskønne, den hvide er jeg især helt vild med.

Uh, du har så travlt - det er imponerende at du overhovedet får syet og strikket med det arbejdstempo du har. På den anden side så ved jeg også at du ligesom jeg selv er meget engageret i og dedikeret til dit job, hvilket gør det noget mere overkommeligt, også når det går stærkt. Jeg vil alligevel ønske dig god påske, om det så bare bliver i 2 timer.

Helle said...

Fikk også litt følelsen av stats and strippes, men så tenker jeg at med blå sko kommer antrekket til å bli superflott. Nå pleier du å få det til bra. :) Synes den rød sommerjakken din ser spennende ut, men forstår ikke helt hvor du får både tid og energi til å strikke og sy et antrekk etter jobb. Det må nok være treningen.?