Friday, May 16, 2014

Virkeligheden har overhalet mig....

Jeg synes næsten altid at jeg uanset arbejdspres finder tid til at strikke og sy - men sådan er det bare ikke lige for tiden. At blogge og læse/kommentere blogindlæg er der heller ikke overskud til. Lige nu består min hverdag af arbejde og vasketøj. I kan selv gætte jer til den procentvise fordeling.......
Ups: lige en opdatering. Jeg træner også! Jeg tør slet ikke lade være - skal ikke have hold i ryggen igen.

Jeg fik dog syet den maritime kjole til den runde fødselsdag. Jeg begyndte dagen før, fredag aften kl. 22.00 - og gik i seng kl. 02.00. Natarbejdet resulterede i en færdig kjole.


Jeg har efterfølgende haft kjolen på på arbejde (uden kasketten). Jeg arbejder fortrinsvis sammen med mænd, og det der med tøj - det er ikke sådan noget der bliver snakket om. MEN - denne kjole gav nu alligevel anledning til lidt kommentarer.


Jørgen fik en kaptajnskasket, og så blev der sat stjerneknappenåle i lommen på hans habitjakke som "sildesalat". Han fik besked om at hvis han fik ondt i hjertet, kunne han tage det helt roligt. Det eneste han skulle gøre for at få det godt igen var at tage jakken af :-)


Den røde trøje blev ikke færdig. Jeg fik strikket det første ærme alt for langt, og det var nødvendigt at trævle op. Nu strikker jeg begge ærmer færdig på samme tid. 6-12 pinde per dag er hvad det bliver til, så det tager lidt tid......


Honey - Kim Hargreaves nye bog - er "Honey" for strikkeøjne. Jeg kigger og kigger, men har ikke energi til at starte noget nyt op. Lagerbeholdningen af bomuldsgarn der passer til det jeg vil strikke er også = nul. Der er basis for en indkøbstur når jeg kommer ovenpå igen - måske til Garnstafetten i Århus.


I morgen skal jeg klippes, og jeg GLÆDER MIG! Manken er efterhånden så stor, at jeg kan byttes ud med en hanløve i zoologisk have uden at der er nogen der vil bemærke det.

Åh - ja. Fruen har midt i det hele fået nye briller - sådan bare for et syns skyld (+0,5 på læsefeltet i forhold til det sidste par briller). Jeg gik rundt og havde det mærkeligt et par timer sidste lørdag eftermiddag efter at have hentet brillerne, men nu går det fint! Med hjem kom også et par solbriller med læsefelt - incl. i prisen. Jeg har savnet at have solbriller, men har droppet det i lang tid fordi det er noget bøvl med den skiften briller. Nu kan jeg bedre side og læse i solen. GODT vejr - venligst kom til Danmark.


6 comments:

strikog sting said...

Jeg gør som dig - kigger og kigger for at kigge en gang til i Honey. Der er rigtig mange fine modeller.

Sylvia said...

Velkommen " tilbake" Gitte. Jeg har savnet deg, men vet at du har mye å gjøre på jobben. Det var fint å se deg her igjen. Og jammen har du fått langt hår! Det har faktisk jeg også fått. Og også jeg trenger til en hårklipp, men har ikke hatt tid.
Din kjole med stjerner på er så kul. Så morsomt at dine mannlige kolleger la merke til den :) Menn hater faktisk at vi kvinner går i sort kjole, har dem fortalt meg. De vil se noe mer spennende enn det.
Sønnen har briller med innebyggede solbriller, og kan ikke være foruten. Det hjelper også på hans migreneanfall.
Ha en fin weekend. Knus

Karina Bunkenborg said...

wauw hvor er din kjole fin og din trøje er godt nok også flot! Sejt at du syr og strikker så meget tøj til dig selv. Dejligt med nye briller og de klær´dig! Gode bededage til dig!

Eva said...

Jeg synes ligesom jeg kender situationen. Det er nu godt, der er noget at rive i:)

Og sikke en fin kjole!!!!

Helle said...

Dette høres dessverre litt for kjent ut. Vi er nok flere i samme situasjon hvor livet i perioder nesten utelukkende består av jobb, spise, sove, jobb....

Kjolen din ble jo så fin, men også morsom med stjernene! Stoffet var jo så fint. Og mannen din, ja han fikk jo forsøkt alle sider av å være høyt dekorert. :)

Marianne said...

Dejligt at se dig i Århus :-)