Monday, August 4, 2014

Ny kjole og ny trøje

Jeg fik ikke syet så meget som planlagt i ferien - men lidt blev det til: En Ottobre-kjole, der hedder "Old-School Teacher". En klassisk model som jeg er ret vild med. Den er lidt for varm lige nu, selv om stoffet er bomuld med lidt stræk i. Kjolen er til efteråret på arbejde.


Stoffet er som altid købt hos City Stoffer. (Der er endnu en på vej i mørkeblå cowboy stof.)

Min Kim Hargreaves Cardigan - Gabriela er blevet færdigmonteret. Trøjen er strikket af garn som jeg har fået i gave - en meget tynd tråd uld og en tråd tynd uld/cashmere - begge dele fra Garnudsalg og strikket på p3. Den ene lidt for knald rød til mig og den anden lidt for pink - men sammen synes jeg det går. Knapper fra Fandango.


Jeg fik ikke puttet de korte ærmer fra kjolen helt pænt ned i trøjen, men det ser jeg først nu hvor det er blevet mørkt, så I må bære over med at de "stritter" lidt underligt.


Jeg er ikke helt sikker på at det lille mønster, der er på hver side af snoningen er strikket som det skal i følge opskriften. Men - sådan blev det - og det er ens hele vejen i gennem.


9 comments:

Sylvia said...

Jeg elsker den jakken og den kjolen!!!! Akurat i min smak, men dessverre ikke i min strs....... ( her blir det slankings etter ferien!)
Det å blande to forskjellige slags garn, og det samme med farger, er altså noe jeg eksperimenterer mye med for tiden, som jeg er veldig fornøyd med. Så kan man også bruke farger som egentlig ikke er riktig til oss, men som blir det!!!
Vi er altså i Barcelona nå, og nyyyyer mor/ datter oppholdet. Jeg kan anbefale en slik tur for deg og Lise. Vi tar hensyn til hverandre, og gjør ting vi begge liker. Men noen ganger liker jeg noe bedre, som hun aksepterer, og vice versa. Vi tar hensyn til hverandre.

Britt said...

Jeg synes det er en fvirkelig fin kjole. Jeg overvejer at jeg skulle have en, men navnet passer selvfølgelig også meget godt til mig, Trøjen er superfin som altid med dit strik :-)

Unknown said...

Så fin og elegant du bliver på arbejdet til efteråret ….

Ellen said...

Smukke gennemførte ting du både syr og strikker. God dag.

Madam Munch said...

Et meget fint sæt, og det med at strikke to forskellige tråde sammen og derved få både en ny farve og en ny tekstur, det er jeg også meget begejstret for.
Du bliver så fin på arbejde, når temperaturen er dalet en smule.

dqpage said...

Hvor er de bare flotte - både hver for sig og sammen. Kjolen har et flot og klassisk snit, og mønsteret lige i øjet. Blusen er fantastisk sød - svært at bedømme farven, men jeg har det fint med, at der er lidt farve :o)

Strikkeheksen said...

Nå, men så har du jo bare opfundet dit eget mønster, Gitte - en flot cardigan er det i hvert fald :-) Og tænk, at du endnu engang har syet så mange knapper i én cardigan ;-) Pyh ;-)

Helle said...

For et nydelig sett. Smart å blande to ulike farger sammen. Har gjort det et par ganger og blitt overrasket over hvor mye fargen endres.

Jeg likte både kjolen og jakken du har strikket. - Nå er jeg ihuga tilhenger av Kim Hargreaves design, (og kanskje ikke helt objektiv). Men synes at den røde fargen var med på å forsterke det feminine designet som jeg synes er typisk for K.H.

Har dessverre selv latt symaskinen stå i hele sommer. har ikke hatt overskudd og konsentrasjon til å sette meg ned med noe annet enn strikkepinner eller tegneblokk. Jeg har jo skjønt at jeg ikke er den eneste som kan strekke strikken litt langt? At man er glad i jobben sin krever like mye at det må være en balanse i forhold til hva man fyller på og tar ut av energi.

Unknown said...

Du laver altid så mange flotte kjoler og her er en mere. gad godt jeg så godt ud i kjole, men det er meget få.
trøjen er super fin til.