Sunday, June 7, 2015

En kort stafet.......

Det blev ikke helt den lørdag, jeg havde glædet mig til - for min ryg sagde stop efter 2 timers gang. Men - det jeg nåede var rigtig hyggeligt - med brunch på Kählers (billeder kommer sikkert hos Tine), besøg hos Yarnfreak, der havde fået ny lækker butik, og derefter en tur i Garnlageret, Netgarn, Strikkepinden og den lille Zebra og City Stoffer & Garn. Hos City Stoffer fik jeg indløst mit gavekort - stof til et par sorte bukser og bluse med råhvide kanter. Jeg skal lige have vasket et lille stykke sort stof med kantbåndet for at se om det smitter af.


Hos Strikkepinde og den lille Zebra købte jeg garn med hjem til en "Frk. Klokkeblomst" sommerkjole, som denne. Den tyrkise er sammen med tilhørende underkjole på vej til Aalborg til Lene, hvor den måske får et nyt hjem. Jeg føler mig simpelthen ikke godt tilpas i den tyrkise farve.

Ved den afkortede garnstafet sparede jeg sikker en masse penge, for jeg var klar til at købe strikkekit til Bits hos Ingers, og ret lun på den nye sommerbluse "LOOK", som hun reklamerer for på Garnstafets hjemmeside.

Både ind og hjem i bussen fik jeg gang i en anden sommerbluse "Mokka" fra Charlotte Tøndering. Snøft - der nåede jeg heller ikke ned. Nå - skidt, pyt - butikkerne ligger der jo stadig. Jeg mangler bare de 10% rabat hos Ingers, men det er jo også til at overleve.......

Istedet for en hyggelig eftermiddagdag og aften i selskab med andre strikkende kvinder blev dagen tilbragt på sofaen med lidt Panodil og Ipren. I morgen skal jeg have bestilt en tid til en gang massage. Jeg forstår faktisk ikke helt hvad der skete, for jeg har været rimelig ihærdig med mave- og rygøvelse - planke, butterfly situps, squats, back extensions.
Og det er faktisk ikke så smart, for denne uge byder på en del arrangementer. En biograftur tirsdag hvor billetterne er købt, en tøsestrøgtur fredag og fødselsdagsfest søndag hos Tine...... og så er der selvfølgelig også en fuld arbejdsuge.

7 comments:

Citronmoster said...

Hvor ærgerligt med din ryg. Rigtig god bedring....

Lin said...

Ih stakkels dig med den ryg. Du traener da ellers ret ihaerdigt.
Bits er jeg ogsaa vild med. Saa den paa Tines side, den er saa flot.
Lidt naaede du da, og lidt er ogsaa godt (smil).
Hvilken farve strikker du saa klokkeblomst i denne gang???? Den tyrkise tager sig helt sikkert en envejs ind i Lenes skab. Den farve er jo lige hende lol.
Held og lykke med ryggen og en travl uge.
Knus

anne marie vorsaa said...

Øv bøv træls med den ryg og lige som du skulle have en lang og hyggelig dag med strikke damerne.

Britt said...

Det lyder som om I har været meget effektive i det korte tidsrum. Bits ser rigtig rigtig fin ud, den ville jeg også gerne strikke en dag. God bedring

Sylvia said...

Kjære Gitte
Er det et år siden sist Garnstafett??? Og siden vi så hverandre sist. Det var så hyggelig!!
Men så kjedelig at du måtte vende hjem så tidlig pga ryggen. Men så sparte du nok en masse penger på det.
Jeg er nå sengeliggende pga bihulebetennelse, óg det passer meg også så dårlig :( Jeg hater å være lenge syk.
Jeg orker ikke engang å strikke. Da er jeg syk!!!
God bedring til deg og din rygg. Så håper jeg denne uken ikke vil by på problemer.
Klem

Mona Elisabeth Pedersen said...

Hvor er det træls for dig du skal døje med den ryg - men godt du trods alt nåede omkring nogle af forretningerne i stafetten. Jeg er sikker på at Lene forstår at værdsætte den turkise :o)

Tine said...

Øv, hvor var det ærgerligt at det blev så kort.
Håber du har det bedre nu.