Wednesday, July 22, 2015

Garn til rød sommerbluse kom med posten.......

Jeg ved ikke om strikkere bare generelt er sødere en andre :-) Efter mit indlæg omkring garnmangel til den røde bluse skrev Susanne fra Uldbegavet at hun havde rødt garn fra Drops liggende, og det måtte jeg gerne få. I går lå der en pakke med 7 nøgler garn i postkassen, og sørme ikke farven - på trods af at det er en anden indfarvning - næsten passer. Ihvertfald er det meget svært at se hvor mit garn slutter og Susannes begynder. Tusind tak Susanne.


Jeg gik straks igang i dag med at få strikket det sidste, og nu venter trøjen på hæftning af alle ender og en tur i vaskemaskinen.

Dagen i dag har været 100% afslapning, og startede med morgenmad på terrassen: Omelet lavet af pisket æg og skyer, og lidt tilbehør fra drivhuset.


Vi har haft gæster fra Sverige i denne uge, og det har været så hyggeligt. Det er efterhånden en tradition at vores svenske venner - Annika og Erik - kommer på besøg et par dage i sommerferien. Vi hygger, spiser god mad, spiller kort, og tager på tur. Mandag aften kom yderligere et vennepar, så der var fyldt op på terrassen. Med havde Hanne en buket med af blomster fra egen have. Tænk at kunne lave så smuk en buket af blomster fra haven.6 comments:

Strikkeheksen said...

Jamen, det ER de da - at strikke gør simpelthen en sød ;-) Det er ikke til at se, at det er en anden indfarvning og hvor er den blevet flot :-) Og ja, det er en ualmindeligt smuk buket :-) Jeg glæder mig til i morgen :-) Nu skal jeg liiiiige læse sidste del af Ligsynsdommeren (M R Hall) - den SKAL du læse, den er fantastisk :-)

Eva said...

Hvor er det dejligt med hjælp, - men vi ved jo også alle, at det er en katastrofe, når garnet slipper op midt i et arbejde.

Tine said...

Sikke dejligt at Susanne kunne hjælpe!
Og hvor er blusen da bare blevet flot :-)

Sylvia said...

Wow sier jeg bare! Den er lekker din røde bluse. Og jeg kan iallefall ikke se at du har strikket med en annen farge.
Skjønn bukett også.
Nyt ditt hyggelige besøk, og fortsatt god sommer.
Klem

senol gunes said...

sohbet
chat
Kameralı sohbet
Görüntülü sohbet

Uldbegavet said...

Jeg er glad for at kunne hjælpe og den er blevet superflot din bluse.
Sikke en imponerende buket - giveren må have talent for blomster binding, den ser prof. ud.
Fortsat god sommer.