Sunday, July 26, 2015

Sjal og kjole til Fanø?

Nu har jeg været rigtig aktiv på bloggen de sidste par uger - men det holder sikkert ikke :-) Når først jeg kommer tilbage på arbejde - og det sker i morgen - så må jeg sande at efter 8-10 timer ved pc'en på arbejde - ja, så er lysten til at sidde ved tasterne når jeg kommer hjem om aftenen begrænset. Derfor også - Tusind tak for alle jeres kommentarer - ikke mindst til min "Fårefarm", som kandiderer til Årets Strik her på matriklen.

3½ uge er gået, og jeg har næsten en brugt ferie til salg. Det har været en rigtig dejlig ferie. 1. uge på Kreta, 2. uge med fokus på oprydning i huset og finpudsning af haven, og den 3. uge med gæster og ture.


I dag havde jeg 2 planer. 1. plan var at få syet og klippet mit Løvfaldssjal op, så jeg kan komme igang med at strikke den sidste kant. Det lykkedes, alle masker er nu samlet op og jeg er igang med at strikke.


Målet er at sjalet skal være færdig til Fanø Uldfestival sammen med kjolen fra Nordiske Masker 2 som er en kombination af hæklet nederdel og strikket top. Der er dog lang vej igen med kjolen. Jeg er ved at være færdig med 1. halvdel af skørtet. Inspirationen fandt jeg hos Lene da jeg besøgte hende i forbindelse med Saltum Uldfestival. (Copycat.....)

2. plan i dag var at få kogt en gang sommermarmelade af bær fra haven (jordbær, ribs og rabarber) samt hindbær. Vi var på besøg hos venner på Mols i fredags, og jeg fik en stor portion hindbær med hjem fra deres dejlige frugthave. Mums, det smager godt, og dufter af sol og sommer :-)


Jeg ønsker fortsat god ferie til dem der har / får, og god arbejdslyst til dem der nu har en brugt ferie.

10 comments:

Eva said...

Hold nu op, hvor laver du altså nogen gedigent flotte ting.

Brugte ferier er ikke nemme at få afsat..., jeg har en uge tilbage og jeg skal trække al nydning ud af den. God arbejdslyst.

Tine said...

Jeg glæder mig så meget til at se det sjal færdigt på Fanø :-)
Og selvfølgelig også kjolen, hvis den er blevet færdig ;-)

Kan næsten dufte din marmelade :-)

Kludemutter said...

Hverdagen er nu heller ikke at kimmes af 😊
Det er da også nogle store ting du har gang i,
Men hvor bliver de fine.
God mandag 😉

Uldbegavet said...

Du godeste hvor får du mange ting fra hånden - jeg begriber ikke hvordan du når alt det.
Det er super flotte projekter du viser frem.
Det ligner den perfekte marmelade blanding. God arbejdslyst.

Citronmoster said...

God arbejdslyst når den tid kommer. Smukke strikkerier du har gang i :)

Sylvia said...

Tenk, to fine innlegg som jeg har gått glipp av i helgen, her hos deg.
Hos min mormor er det ikke Internett . Hun kan såvidt lese sms på sin mobil. Men hjemme hos min venninne Åse, som jeg var noen få timer på lørdag, var det nett. Men da rakk jeg kun å lage et innlegg. Jeg kunne ikke sitte å lese i blogger, fordi det skulle strikkes, drikkes vin og snakkes. Nå er jeg hjemme igjen, og skal hygge kvelden igjen på nett.
Så hyggelig bilde av Lene og deg i Århus. Slike treff er energiboost. Og din Mocca er så flott. Også den orange trøye.
Men dette sjalet og kjolen du strikker på nå, er jo superflott!!! Og dere skal altså til Fanø igjen til høsten! Det ble ikke Fanø på meg i år, men jeg planlegger en liten strikketur til KBH faktisk. Jeg savner Marianne, så jeg tror jeg drar til henne for å hygge, strikke og oppleve KBH.
Nydelig servering du også hadde da Lene var hos deg, mmmm.....
Jeg har ikke hatt så mye ferie i sommer som deg, men jeg har utnyttet de få fridager jeg har fått, og det er vel så bra :)
Ha en fin arbeidsuke. Klem

anne marie vorsaa said...

Super flot sjal og dejlige farver. Glæder mig til st se kjolen færdig og helst på. 😉
Du har da været super flitti i dag. Dejligt med brug af sommers frugter, bare tænk på en kold efterårsdag at kunne dufte sommen igen skønt.

Helle said...

Så mye flott du har strikket i løpet av ferien! Synes jeg har strikket på den samme jakken i 2,5 uke... Ferie er godt og nødvendig. Om det så er å være hjemme og rydde. Vi har vår siste uke nå, og holder på å pusle i hagen, rydder.. Den yngste skal flytte til helgen, så det er esker over alt.

Men det å koble ut, hente energi og gjøre noe helt annet er svært viktig når man skal møte en travel høst. - For min del tror jeg dette er første ferie på 15 år hvor jeg IKKE har jobbet i ferien! jeg håper ditt møte med arbeidsdagen likevel ble overkommelig, så du fortsatt har litt overskudd til strikking når arbeidsdagen er omme.

Strikkeheksen said...

Det sjal bliver fuldstændig fantastisk, Gitte - det kan du bruge, når der er sommerstrik til næste år ;-) Jeg har sendt dig en mail - men kom vist til at sende den til din arbejdsmail! Håber, du er kommet godt i gang og det ikke var alt for hårdt!

free hotmail contact number said...

Please check out my site <a href=http://www.passwordhelp.co.uk/services/hotmail-contact-telephone-number.html