Sunday, April 3, 2016

Alpakka Silke og noget med en fjer på

Nyt strikkeprojekt i "Alpakka Silke" fra Sandnes Garn. Modellen er fra Kreativ Strik no. 1, 2016: Bluse med hulmønster. Jeg smuttede en tur i Terapi Hobby i går - de har masser af Sandnes Garn. Hyggen er det så som så med, (stor hal med mange, mange andre hobbyting end kun garn) - til gengæld er deres priser altid lavere end andre steder. 53 kr. per nøgle. Fantastisk lækkert er det at strikke i, og for en gangs skyld strikker jeg i det garn, som opskriften anbefaler.


Og så er det blevet til en T-shirt mere. I tirsdags var jeg i biografen for at se "De standhaftige". En rigtig god film, som kan anbefales. Og inden da nåede jeg lige en tur omkring City Stoffer og Garn, og fik lidt mere stof med hjem. Bomuldsstof med fjer til 149 kr. per meter. Jeg har brugt ca. 1,15 m. Farven passer perfekt til min NoaNoa jakke og det råhvide Camomille tørklæde.
Sammen mønster som alle de andre. Jeg har ryddet op i mine T-shirts, og de fleste har forladt mit skab for i stedet at bo i Lises. Efter en del tørretumbling passer de hende bedre end mig. Så jeg trænger.........

I det hele taget har jeg været en del i biografen for nylig. I Påskeferien tog vi ungerne med i biografen til "My big fat greak wedding 2". Den var ganske underholdende og noget som vi alle kunne samles om - hvilket ikke er helt let med en datter på 13 og en søn på 17 år. Et par dage inden så vi etteren sammen på Netflix til en gang brunch hjemme i sofaen, så vi alle var godt forberedte. I morgen er der endnu en biotur med arbejde. Der er mændene i flertal, så vi skal se "London has Fallen" - har ikke fået den bedste kritik, men Gerard Butler kan man vel godt se på i et par timer...

Når vi nu er ved underholdningen, så begyndte jeg at se "Happy Vally" i går på Netflix. Rigtig god og spændende BBC serie. Eneste minus er at min nye helt fra serien "Grantchester" - James Norton spiller en rigtig ubehagelig rolle......

Morgenen blev indledt med en 5 km løbetur, Jørgen havde lavet røreæg og bacon da jeg kom hjem. Det blev indtaget efter at ryg og maveøvelserne var overstået. Nu er det tid til strikkekomsammen hos Berit.

10 comments:

Uldbegavet said...

Biografture for hele familien er noget af det mest hyggelige, det bruger vi også meget og vi er heldigvis ofte enige om hvilken film vi gerne vil se. Jeg har 3 drenge, så det er ofte film som starwars, Quinton Tarantino film og lignende. Men vi har også set Les Miserable og Melancholia, så der er lidt for enhver smag. Jeg har ikke set Big fat weeding 2, men har sest den første, så det kunne sagtens blive aktuelt.
Tak for tip om serie på Netflix. Jeg har set Borgias, som jeg var meget imponeret af.

Din T-shirt er supersød og den passer som du skriver rigtig godt til både jakke og sjal. I det hele taget er en T-shirt med mønster, evt. i flere farver, rigtig god fordi den også passer sammen med flere forskellige ensfarvede trøjer eller jakker.

Du er flittig med træningen. Der skal noget viljestyrke til at stå op på en søndag og løbe 5 km, når man egentlig kunne blive liggende og spise morgenmad på sengen (hvilket jeg gjorde).
Hav en god søndag.

Britt said...

Det lyder som en rigtig hyggelig dag. Det er så hyggeligt at gå i biografen, man slapper af på sådan en behagelig måde når man synker ned i sædet og kigger. Rigtig lækker model fra Sandnes, hvis ikke jeg havde for mange ting i gang allerede kunne den fint hoppe på mine pinde

Ellen said...

Som altid smukke ting du har gang i. Der er jo flere måder at få en lille fjer på ;-). Smukt sæt. God dag hos Berit. vi har skrevet lidt om strik i sommer, lidt for sjov, men det kunne nu være hyggeligt at mødes. Om ikke andet kan det måske blive i Todbjerg?

Annelise Jørgensen said...

Det kan du glæde dig til at strikke med. Det er super lækkert. Er lige blevet færdig med en trøje med hulmønster på forstykkerne. Er lige ved at tro at det er samme farve.

Irene said...

Lækre ting du får lavet. Kan rigtig godt lide lidt sjovt stof, som den med fjerne på !

Chain of Yarn said...

Dejlig trøje, jeg har også mønstret liggende, så måske man skulle? Du får sørme set nogle film for tiden, og jeg er igang med Happy Valley på netflix. Den er god. Hav en god weekend

Lin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lilli said...

Endnu en samling lækre ting fra din hånd - spændt på at se trøjen. Jeg er også vild med Netflix - er i han med The Blacklist, som er så spændende!!!
Sjovt med Camomille - jeg har lige købt garn til mit 4. af dem...de andre er lige så stille flyttet ind hos venner og familie ;-)

Mona Elisabeth Pedersen said...

Ih det er en flot bluse, du har valgt. Og spændende med det garn .. Og sikken flot bluse, du lige fik syet.

Strikkeheksen said...

Blå i stedet for sort? Dejligt - og det er en super flot nuance og ikke mindst en lækker bluse med hulmønster, du har gang i :-) Imponerende sybedrifter - her bruges symaskinen efterhånden kun til at sy ærmer i det tynde strik. Vi har også set film sammen med drengene - især hele Ringenes Herre som jeg har læst for dem flere gange, Harry Potter filmene og nyligst Hobbitten har været familiefilm her :-) Ellers kommer jeg stort set aldrig i biografen, men glæder mig til, jeg kan tage Lillefrø med til en tegnefilm :-)