Sunday, April 17, 2016

Der sker så meget - og ind imellem bliver der strikket......

Sidste weekend var jeg på tøsetur med Dorte og Jytte. Vi havde lånt sommerhus på Mols, og havde godt med brænde, mad, drikkevarer og søde sager med. Fredag havde jeg fri, og jeg brugte formiddagen på at tilberede "Tines Karrysuppe" og forskellig dej til madboller og morgenboller. Det var en ren hyggeweekend uden stres og jag med indlagte gåturer og en strøgtur i Ebeltoft. Mandag var jeg ude og spise med gamle kollegaer, og tirsdag var der inspirationsdag med en leverandør og efterfølgende middag. Onsdag faldt jeg om i sofaen efter arbejde - jeg gad ikke engang strikke :-) Abstinenserne kom torsdag og siden er pindende blevet motioneret.

Jeg strikke på mit blå tørklæde - farven får mig til at drømme om blå himmel og blåt hav! Synes umiddelbart langt væk - jeg har været på løbetur her til morgen i strid blæst og småbyger. Bastian (lavtgående hund) kom hjem som mudderkage og måtte spules. Tørklædet var med på weekend, og selv om Jytte og Dorte ikke strikker så hindrer det bestemt ikke mig i aftenhygge med strikketøjet.


I går var jeg i den lokale Genbrugsbutik. Der hang en sort kjole.... Jeg har jo ikke ret mange sorte kjoler, så den måtte prøves. OG DEN PASSEDE PERFEKT. Jeg har lagt den lidt ned, men ellers er den lige til at hoppe i på arbejde i morgen. Engang imellem kan man ret til at være heldig.


Et lille strikkeprojekt? Der skal være noget modvægt til lange tørklæder og bluser. Jeg tror det bliver denne lille Melodica Coin Purse - et gratis mønster fra KnitPicks. Farvevalg i gang.


I øvrigt tog jeg masser af dejlige billeder på weekendturen, men min Iphone genstartede fra fabriksindstillinger i tirsdags. En kollegaer sagde at det kunne skyldes at kinderne havde provokeret 3 forkerte pindkoder...... En ting er at jeg synes mine lår og bagdel er for tykke/stor, men at jeg også har hamsterkinder, det var jeg alligevel ikke klar over. Ja - man skal lære meget før ørerne falder af!!!


Ugens fuglegæst i haven:


Rødkælken kører stadig på med sine små melodier og en flyvetur ind i vinduerne. Bare fasanen ikke også finder på det.


God søndag

7 comments:

Flowermouse Design ❀ Lone said...

Dit tørklæder ser rigtig lækker ud!! Og så dejligt at finde en kjole der passer perfekt og ikke koster en formue :-) Din weekend lyder dejlig. Det der med din telefon... Nå, godt ørene stadig sidder hvor de skal.. He he!!

Strikkeheksen said...

Jeg glæder mig til at se det pompon i virkeligheden for på min skærm ser det gråt ud :-) Lækker kjole - du har simpelthen brug for en Captivate - den ville da passe perfekt til, men jeg synes nu nok du selv kan strikke den! ;-) Kan vi nu virkelig undvære den årlige Saltum?
Ha en dejlig søndag aften - jeg skal ud og løbe i den stride blæst nu - øv for den, jeg har en indre dialog kørende omkring det er meget mere givende at strikke på Nannas poncho, men heldigvis har jeg også en indre sergent, he he og hun vinder altid ;-)

Lilli said...

Sådan en weekend er bare skøn - især efter en travl tid...
Jeg er så vild med kjolen - kedelig- nix...elegant og smuk :-)og sikke et held at finde sådan en smuksak til billige penge!!

Eva said...

Man bliver helt forpustet, - du når da en del.
Sikke et fund i genbrugsbutikken.

Madam Munch said...

Dejligt at se priksjalet i helt andre farver. Det bliver SÅ fint. Og jeg skal da love for at du er kommet i gang igen, både med det ene og det andet. Flot kjole.

Chain of Yarn said...

Det lyder som om det bliver et lækkert tørklæde. Pipfuglen må da snart blive invalid af alt det kamikaze-træning. Mon den styrer efter sit spejlbillede ? Hav en god weekend .

Helle said...

I all verden, jeg trodde ikke jeg hadde vært borte så lenge, men forstår nå at det er en stund siden jeg kikket igjennom her sist. Og vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. :)

Nå må jeg si at kjolen du hadde fått tak i var et kupp. Lekker til både sko og støvletter, og tidløs. Den kan du ha i mange år. Og til et av de lekre sjalene du lager.

Ser at du har sydd en del med overlock. har et litt ambivalens forhold til overlocken. Synes det blir pent, samtidig så foretrekker jeg nok best å arbeide med vevede stoffer. Men det er jo en smakssak. Og jeg kunne ikke tenke meg å kvitte meg med den samme overlocken. Den brukes jo til nesten alt jeg lager.

Venninne-weekender er hyggelige, og kan fungerer som rent mentalt påfyll. Skulle gjerne selv vært mye flinkere til å prioritere det.