Sunday, May 8, 2016

Lidt, men godt - tørklæder......

Jeg har i den grad været sendt til tælling - en virus på balancenerven gjorde mig fuldstændig "ukampdygtig". Jeg er ikke svimmel længere - efter 14 dage kan jeg igen vende mig i sengen uden at det hele gynger. Jeg har stadig en muskelforstrækning i brystkassen af at kaste op...... Aldrig i mit liv har jeg været så syg. HÅBER ALDRIG at det sker igen. Det skræmte virkelig livet af mig.


Derfor har det også været så som så med strik for selv den lille bevægelse af strikkepinde har været nok til at sætte gang i kvalmen. Enkelt skulle det også være så jeg fandt et projekt frem der har været hengemt siden 2014 - et KRAKA sjal. Jeg var lidt spændt på om jeg kunne "finde tilbage" til hvilken mønsterpind jeg var kommet til. Det viste sig at være ganske let. Det er et enkelt mønster, der glider let og ubesværet. Kraka er blogget og klar til brug. Jeg er vild med det fnuglette udtryk, som mønsteret giver. Garnet er 100% uld fra Uldgaarden. Det minder meget om Isagers Spinni i kvaliteten.


Det er blogget "lidt ekstra" sådan at det egner sig til at have på som tørklæde frem for sjal.

Derefter slog jeg op til Tara - Et Lene Holme Samsøe tørklæde med blondekant. I skrivende stund er det på vej i vaskemaskinen. Faktaboks og billeder af det færdige tørklæde kommer senere.


Godt søndag - jeg vil ud og nyde den blå himmel i haven.

10 comments:

Flowermouse Design ❀ Lone said...

Puh ha så forfærdligt du har haft det. Godt du er ved at komme dig igen. Dit sjal er utrolig lækkert og ser så let ud. Fortsat god bedring!!!

Chain of Yarn said...

Sikke en omgang, jeg håber du er ved at komme til kræfter igen. Dit Kraka er fantastisk flot i blåt. Der er gået lidt sjalsstrik i blogland for tiden, det er skønt at se. Fortsat god søndag.

Lilli said...

Åh nej din stakkel - det vat dog en rædsom omgang ;-(
Håber du er ved at være på højkant igen. Fortsat rigtig god bedring!
Skønt sjal - og rart at få færdiggjort projekter ;-)

Pia said...

Har selv prøvet det for en del år siden. Ej sjovt... fine tørklæder.

Pia said...

Har selv prøvet det for en del år siden. Ej sjovt... fine tørklæder.

Ruths datter said...

Håper du har det bedre nå. Ønsker deg god bedring. Sjalet er en drøm.
Klemz

Strikkeglæde said...

Puha - det lyder forfærdeligt - godt dte går fremad. Kraka er flot og et overskueligt mønster :-)

vibstrik said...

Sikken en omgang, håber du snart er helt klar igen. Du er godt nok flittig med sjalerne, og dit blå Kraka er da helt vidunderligt. Glæder mig til at se det andet helt færdigt også :-)

Strikkeheksen said...

Åh Gitte - din stakkel, sådan en omgang havde jeg for mange år siden - i 3 uger kunne jeg stort set hverken gå eller stå og så den frygtelige kvalme, der opstår når man ikke kan holde balancen! Godt det er overstået og så håber jeg, du ikke mærker mere til det (som sagt er det 25 år siden jeg havde sådan et anfald ;-)). Hvor er din blå Kraka blevet skøn - jeg er VILD med den og det mønster er bare så smukt - godt at du bloggede lidt bredere, så det kan slynges om halsen :-) Jeg tror jeg vil prøve med flere udtagninger næste gang jeg strikker det. Fik lige set vejrudsigten & guess what: Lørdag og søndag bliver der regn og kuling, he he :-)

Fru Kahr said...

Du godeste Gitte. Det lyder frygtelig, forhåbentlig kommer du snart helt på benene igen. Som sædvanligt smukt strik.
Jeg glæder mig til snart at ser jer alle igen - det er alt for lang tid siden sidst.