Thursday, February 11, 2010

Its complicated.........

Det har været lidt en træls dag i dag. Søren måtte forbi tandlægen og få rodbehandlet den tand han slog ud for lidt over et år siden. Vi havde håbet at nerven ville gro fast, men desværre. For Søren var dagen i dag noget af en overvindelse......

Heldigvis venter der en vinterferie forude. Jeg skal arbejde lidt, men kan gøre det hjemmefra, og Jørgen + unger har fri. Vi glæder os.

Jeg strikker på livet løs på den sidste vinge (ærme) til Sørens Vilde Svaner, og glæder mig til at sætte gang i en Cape til Lise Fra Helga Isagers bog "Strikketøj". Garnet har ligget klar et stykke tid, og meningen var at den skulle være en del af fødselsdagsgaven til Lise d. 18. februar, ligesom Søren skulle have haft sin trøje d. 7. februar, men jeg når ingen af delene.

Desværre blev denne for lille, så det bliver en ommer.

I morgen aften skal jeg i biografen med 2 "gamle" veninder og se "It's Complicated" med Meryl Streep, Alec Baldwin og Steve Martin. Jeg hørte anmeldelsen i radioen en morgen på vej til arbejde - og den unge kvindelige anmelder sagde at: "Det var forfriskende med en film der henvendte sig til det ældre publikum over 40". Jeg måtte smile og konstatere, at jeg absolut hører til målgruppen ;-)

10 comments:

nynne said...

Ærgeligt med den fine bluse til Line - men mon ikke det nok skal lykkes. Når du skal i gang med capen - skal du nok strikke alle målene lidt længere og tage ud en ekstra gang over alle mønstrene. Den er ikke ret stor . Fine kan kun lige bruge den. Hvis du altså ikke strikker den med noget tykkere garn.
God ferie

Gitte said...

Tak for tippene Nynne. Rart med nogle erfaringer at trække på.
Men ærgeligt, at Fines kun lige kan passe den..... Jeg forestiller mig at det er en model der kan bruges i et par år.

Ann said...

Får vi en filmanmeldelse, når du har set filmen?
De klip, jeg har set, ser lovende ud.
God fornøjelse!

Gitte said...

Jeg skal nok komme med en anmeldelse ;-)

Ulla V. said...

Åh, det er jeg ked af på Sørens vegne. Der er ikke noget at sige til, at det var en stor mængde mod der skulle til på sådan en dag. Men heldigvis kan han få en flot ny tand, som ingen aner er kunstig. (Jeg lever selv med en fortand i porcelæn - min røg ud i en radiobil da jeg var 7. ;))

Som altid er du super produktiv, Gitte. Jeg tror faktisk ikke jeg kender nogen der er så ihærdig som du, både hvad angår garn og stof. Og hver gang skaber du så flotte ting.

Hav nu en rigtig god weekend og vinterferie. Jeg glæder mig også til at holde ferie med min familie. :))

Gitte said...

Tusind tak for ordene omkring Søren. Heldigvis sagde tandlægen at man har rimelige gode erfaringer med rodbehandling af fortænder, så vi håber den holder som den er indtil videre. Ellers er det jo godt at man kan få "en ny".
Også rigtig god weekend og vinterferie til dig og dine ;-)

Britt said...

Den Cape har jeg også et godt øje til - glæder mig til at de din.

Lin said...

Aeldre publikum over 40. Tja man skal hoere meget foer oerene falder af. Jeg er 40 og jeg synes jeg er ung!!!!! Men en film med Meryl Streep kan bare ikke vaere daarlig. Saa "Mamma Mia" for ikke saa laenge siden, og synes den var pragtfuld. God film og hyg dig.
Synd med Lines bluse. Men.. saa har hun noget at glaede sig til igen.
Godt mod til Soeren. Tandlaegebesoeg er ikke de sjoveste.
Kan I have en god ferie, og saa glaeder jeg mig til at se resultatet paa capen.

Strikkeheksen said...

ØV, den stakkels dreng - håber han klarede tandlægen uden mén!

Ærgerligt med Lises trøje, den så ellers godt ud, men du er jo hurtigt oppe på hesten igen - du er jo allerede i gang med capé :-)

Ja, det er utroligt, hvad man skal høre, før ørerne falder af - måske vi skulle starte en forening til synliggørelse af modne kvinders kvaliteter? ;-)

Gitte said...

Britt - synes den er god både som børne og voksen model ;-)

Lin - jeg følger mig nu heller ikke specielt gammel ;-)

Lene - jeg måtte grine "en forening til synliggørelse af modne kvinders kvaliteter" - Kom til at tænke på at sådan en har vi - dog med et par enkelte deltagere til at trække alderen ned (strikkeklubben)