Sunday, December 2, 2007

Vi juler

Lise har siden hun var 3 år været meget fokuseret på det at have en mormor. Desværre har vi ingen bedsteforældre, men tilgengæld har begge børn samme dejlige gudmor, der stiller op til arrangementer både i børnehave og skole. I sidste uge skrev hun også en historie til Søren om hvordan hun fejrede jul som barn, og Søren var vældig stolt, da den blev læst op i fredags i skolen. Lise og jeg har haft mange snakke om at mormor og farmor jo var oppe i himlen. En dag kom børnenes gudmor på besøg. Hun og Lise sad og hyggede i køkkenet, mens jeg lavede mad. Pludselig siger Lise - Min farmor er oppe på loftet!..... Nåh - siger gudmor med et smil om munden....... Stilhed.- Gudmor: "Hvor er din far? Lise: "Han er nede i kælderen"........ Vi har moret os meget over dette. (og for forståelsens skyld: vi har altså kælder...... - og stadig en far) Siger noget om hvor stort et univers små børn kan rumme. - Fredag aften hvor det var mørkt begyndte vi at snakke om at skulle hente julepynten ned fra loftet, og så bliver Lise altså en smule bekymret.... Selv om hendes univers er blevet større ;-)

5 comments:

hanneb said...

Sikke en sød historie:) Og tak for hilsenen på min blog. Det er første gang jeg ser din blog, men bestemt ikke den sidste. Sikke skønne trøjer du har strikket.

Gitte Jensen said...

Tak ;-)

Charlotte Illum Larsen said...

Jeg elsker den historie. Ludvig arbejder stadig noget med begrebet at hans elskede Møffe er i himlen nu. Det er så flotte ting du laver. Jeg har altså også gang i flere ting ad gangen - noget til TV-strikning og noget til når man skal gi kreativiteten og hjernevindingerne en på kassen... god dag og hilsner fra Ærø

Gitte Jensen said...

Tak for ros - er altid dejligt. Jeps godt med flere ting i gang på én gang, så det både passer til humør og aktiviteter.

Karina said...

Det er også rart bare at starte på noget nyt bare fordi alt det andet driller eller er kedeligt :-)
Sød historie - elsker børnenes logik og ligefremme udbrud. Det gør dagen lidt festligere.
Hilsner fra
Karina