Sunday, February 8, 2009

Med sus i skørterne

Lises uldnederdel med englen er færdig. Den er syet efter samme model som julenederdelen - en ballonnederdel fra Ingelise lavet om til en almindelig nederdel. Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet - en lidt lang, varm, rigtig tøset uldnederdel.

Jeg spurgte Lise om hun kunne lide den: "Ja - er du vimmer mor!"
Istedet for elastik i toppen har jeg brugt en bred kant "strækstof", der gør den rigtig behagelig at have på. Uldstoffet er fra et sofabetræk, blonden er købt på ophørsudsalg for flere år siden. Det lyserøde foer er nyindkøbt til formålet.

14 comments:

Samtal från min trädgård said...

Smuk, smuk og selvfölgelig også den levende modellen! Nu må jeg til at sätte mig ind i min symaskine lidt mere, så jeg kan begynde at kreére.

Gitte said...

Tusind, tusind tak ;-)

Det er faktisk rigtig hyggeligt at sy. Men - der er lidt lettere bare at "snuppe" strikke/hækletøjet om aftenen i sofaen, end at tage sig sammen til at gå ind til symaskinen.....

svit said...

Er du vimmer, hvor er den fin! Det lyserøde foer gør den rigtig piget og yndig.

Gitte said...

Tak - Marianne ;-)
Målet var en kombination af varm og piget, og synes det er lykkes ganske godt. Hun kan ihvertfald lide den.

Helle : said...

Hvor er den bare smuk til hende, god ide med den kant for oven istedet for elastik. Hvor ser hun glad ud.

Irene said...

Fuldstændig fantastisk Gitte! Du er bare så dygtig til at sy. Jeg kan rigtig godt li`blandingen af en helt klassisk nederdel og så lige detaljerne med flæsen og englen, der gør den feminin og piget:-)

Karin Grøn said...

Hvor er den bare superfin
Rigtig tøset.

nynne said...

Det er en utrolig dejlig nederdel - det gør lige det sidste pift med foer og blonde. Din datter ser dejlig ud med det skønne smil.
Har ikke fået komplimenteret dig for dine nye briller - de klær' dig super godt. Lagde for alvor mærke til hvor godt du ser ud med dem på inde på din Ravelry-profil.
God vinterferie
Nynne

Jane said...

Hvor er den fantastisk smuk og rigtig dejlig tøset. Jeg forstår godt at datteren er lykkelig for den.

Ulla V. said...

"Er du vimmer mor!" må da vist siges at udtrykke en tilfredshed på 100% Det er dejligt :0) Og jeg kan godt forstå, at hun ser så glad ud hende Lise. Det er en rigtig flot nederdel - fed idé med underskørtet i et andet stof.

At sy i sofaen er ingen umulighed - der findes da små, fikse hånddrevne symaskiner, der ikke fylder mere end en stor klodset hæftemaskine ;0)) (Nu har jeg godt nok IKKE lige set dem de seneste år!! ;0))

Gitte said...

Tusind tak for de søde ord til nederdelen alle sammen. Hun har lige spurgt om hun ikke også godt må få den på i morgen ;-)

Nynne - Tak for ros til mine briller. Faktisk er jeg rigtig glad for at du kan se det (via en blog). Ufattelig få har sagt noget....... Og det er da lidt rart med at par positive ord når man har fået nye briller.

Ulla - jeg har faktisk siddet med symaskinen ved sofabordet...... Men så er det efter Jørgen er gået i seng. Den larmer vist for meget til at han synes det er hyggeligt med symaskine og en god film.

Tine said...

Hvor er den bare blevet fin.
Og det er jo tydeligt at se at hun er tilfreds :-)

Glemte helt at kommentere halstørklædet før.
Det bliver rigtig godt, selvom jeg godt kan se at det er et større projekt :o)

Sylvia said...

Er det ikke hyggelig å lave noe til den som setter pris på det man gjør? Nederdelen ble riktig flott, Gitte!
Og grattis til dine barn som har fødselsdag i Februar, det har nemlig også min datter. hun fyler 11 til fredags, men skal kun ha sine 2 beste venninner til overnatting og kos til helgen.
Og da jeg var i kiel i helgen, fant jeg garn til oppskriften du sendte meg linken til. jeg hadde den i hodet da jeg snuppet med meg 10 garnnøster, som sikkert er nok til denne. Takk for tipset gitte.

Anonymous said...

Hvor er det en sød nederdel og hvor ser hun dejlig og glad ud i den :-)