Friday, February 13, 2009

Ude er godt - hjemme er bedst!

Vi er hjemme igen efter 4 dejlige - og kolde - dage i Weissenhäuser Strand i Tyskland v. Oldenburg. Vi har badet, spillet bowling og hygget med stort H. "Mændene" nåede også lidt pool. På vej hjem var vi forbi Flensborg, og fandt denne meget hyggelige gade med ;-) en garnbutik Woll-Sucht med meget, meget lækkert garn, og super betjening. Det blev til garn til Baby Cables and Big Ones Too - Rowan Pure Wool 4ply i lys grå. Jørgen og jeg blev enige om, at denne del af Flensborg skal studeres nærmere ved lejlighed.

Jeg render efterhånden altid rundt med et par ønskeopskrifter i tasken - hvis man nu skulle falde over noget..... - incl. Ugler, som Liselotte lige har strikket. Indehaveren nævnte med det samme Liselottes blog. Vi var enige om, at det er helt utroligt så meget og så hurtigt hun kan producere! - Og sørme om hun ikke også kendte min blog. Det var lidt sjovt.

Sørens sweater skrider planmæssigt frem - der blev strikket både i bilen og om aftenen på ferien.

Overvejer om jeg skal have en større taske.......... Der skal være plads til både pung, mobiltelefon, toiletpung, strikketøj, bog, blade, opskrifter, plaster, papirlommetørklæder, brilleetui osv. osv.

PS: Vi er en flok kedelige "hjemmefødninge" - alle 4. Vi har lige spist aftensmad hjemme - og er enige om at ude er godt men hjemme er bedst! Søren sagde: "Mor og far - skal vi ikke skåle på at vi er hjemme igen". Og det gjorde vi så. Nu er der Disney Sjov og efter det X-Factor - en rigtig familiehyggeaften.

11 comments:

Uta said...

Tak for besoeg i dagen :-)
Hilsen fra Flensborg, Uta

Anne said...

åh ja det der med ude godt, men hjemme bedste..sådan har vi det også...
skønt med nye favoritgarnbutikker
:-)

Karin Grøn said...

Hvad var det nu Dan Turrell sagde i sit digt om sin hjembydel Vangede.

Jeg holder af hverdagen- mest af alt holder jeg af hverdagen.
Det er nok ikke det halve løgn.
Rart at være hjemme med ro på men især når man har været ude og få en på opleveren.

Helle : said...

Hej Gitte velkommen hjem igen, godt at høre at I alle havde en dejlig tur. At du er kendt i udlandet undre mig ikke, din blog er bare super ! Dejligt at læse om dine søde minder, hold godt ved dem, det gør jeg selv. Tak for din hilsen.

Strikkeheksen said...

Virker som en skøn tur og sandelig en rigtig hyggelig del af Flensborg, I har fundet - nye oplevelser giver ekstra energi og så kan man samtidig virkelig se, hvad man har derhjemme, ikk`? :-)

Gitte said...

Hej Uta - Selv tak. Kommer sikkert forbi igen på et tidspunkt ;-)

Hej Anne - Og når man kommer hjem til sådan et dejligt vejr, så er det jo lige til at blive i godt humør ;-)

Hej Karin - Hjemme er dejligt ;-) - Er vild med Dan Turrell. I sær når man også hører hans stemme.

Hej Helle - Tak for dine søde ord om min blog ;-)

Hej Lene - Du har helt ret.

kludemutter said...

Der er dejligt i weisenhauser, et fin sted.
Uta´s butik i flensborg er også skøn ;O
Yt.

Tine said...

Velkommen hjem.
Lyder til at i har haft en rigtig god tur.
Og så fandt du lige en garnbutik på vejen :-)
Herligt!

Samtal från min trädgård said...

Hvis jeg kommer på de kanter, så skal den da have et besög den butik. Synes også selv at det er dejligt at komme ud, men allerdejligst at komme hjem igen.

Mette Lykke said...

Jeg får helt lyst til at besøge Flensborg.. Hvor det en god ide altid at have et par opskrifter i tasken.. Det adoptere jeg lige. Jeg elsker også hverdagen, og sådanne skal det nok også være.

Helle : said...

Hej Gitte der ligger noget til dig på min blog ;-) Knus !