Friday, February 20, 2009

Tagget....

Helle har givet mig en award, og den er jo slet ikke til at stå for med teksten "Your Blog is Fabulous". Tusind tak Helle. Med awarden følger en opgave: Jeg skal nævnte de 5 vigtigste ting, som jeg ikke kan være foruden, og man må ikke nævnte familie eller venner, som selvfølgelig kommer først.

Her er min liste:

- Mit arbejde - når jeg har det sjovt på arbejde, påvirker det også mit privatliv i positiv grad (og omvendt selvfølgelig)

- Min hobby - primært strik men også sy og hækle, til vands, til lands, i bil og i luften! (det kommer vel ikke som den store overraskelse)

- Min PC - som er fuldstændig u-undværlig, og som anvendes fra jeg kommer hjem til jeg går i seng

- Motion - betyder alverden for mit velvære, selv om jeg i travle perioder kan finde på alverdens undskyldninger. Når jeg så kommer i gang igen bliver jeg så glad og tilfreds, og selv om fedtet nok sidder de sammen steder, tja - så synes jeg pludselig jeg ser pænere ud.....

- Og sidst men ikke mindst - nogle rigtig gode grin ;-) hvis der ikke er humor i hverdagen, bliver alting så surt!

Helle har sendt awarden videre til 2 (dejligt overskueligt). Ulla og Sylvia jeg sender den videre til jer!

3 comments:

Puttenings said...

Sikke en skøn award, tillykke med den. :o) Det er dejligt at du nævner gode grin som en ting du ikke kan undvære, man kan nemt glemme små ting som grin i en travl hverdag. Tak for din "påmindelse", og ha' en rigtig dejlig weekend. :o)

Gitte said...

Tak - i lige måde ;-)

Sylvia said...

Hei Gitte
Tusen takk for award....den 3dje jeg har fått i dag (ser du jeg stråler?)
Og "gode grin" som dere dansker sier, det er jeg også avhengig av. jeg liker best de glade og blide mennesker. Og et smil på lur til en fremmed, det er hyggeligt!
Her sner og sner og sner det.......
Håper weekenden deres blir god, med feiring og fest, dog uten ovn.