Monday, April 6, 2009

10 dage......

Vi gik på Påskeferie i fredags - med 10 feriedage foran os! Bare tanken er helt fantastisk. I denne ferie har jeg fået strenge instrukser fra min mand! - Jeg må ikke lave alt for mange planer og aftaler.... Det er jeg nemlig rigtig god til. Istedet skal fokus være på afslapning, og have tid til at få gjort haven forårsklar. Så det er blevet til et kompromis - med lidt aftaler og lidt hjemmedage, plus et par aftaler med børnenes legekammerater, sådan at der også sker noget for dem.

I weekenden har der ikke været så meget tid til strik - enten har vi været i byen eller også har vi haft gæster, men - lidt er det blevet til. Den stribede Empire tager form, med diverse tilpasninger hen ad vejen. Bliver uden bånd og istedet med knapper.

Jeg er lidt træt af at strikke i gråt, men godt tilfreds med at jeg får brugt resterne fra de 2 bluser. Ellers skal fokus fra nu af være på Jørgens avissweater, der nu kun mangler ét ærme. Den skal være klar til hans fødselsdag om 14 dage. Det burde også være muligt..........

14 comments:

Karin Grøn said...

Din mand lyder fornuftig. Det er vigtigt ikke at lave for mange planer og huske at slappe af så man får ladet batterierne op. Det er nogle dejlige projekter du har gang i. Jeg er specielt vild med den trøje til din mand. Er det den, der hedder Avis hos Marianne Isager. Den er bare flot. Skulle måske overveje at strikke den til min mand.

Gitte said...

Det er han såmænd også det meste af tiden ;-)

Tusind tak, Karin. Det er Avis sweateren fra Isager, jeg har gang i.

Strikkeheksen said...

Ja, det lyder ganske fornuftigt - rigtig god ferie og afslapning :-)

Den Empire ser mere end lovende ud, jeg tror du er i gang med endnu et hit :-)

Ulla V. said...

Du har efterhånden et meget imponerede udvalg af striktrøjer, Gitte. Hvor må det være dejligt.

Afslapnings dage lyder som en fornuftig idé - min mand skal arbejde i dag + en døgnvagt mere på onsdag. Så har vi endelig fri og det trænger vi i den grad til...men hvem gør ikke det? ;0)

Dejlige ferie- og strikkedage til dig og familien :0))

Samtal från min trädgård said...

Så mange flotte tröjer du får kreéret! Men jeg er nu enig med din mand, hold lidt igen, man når det nok, selvom man ikke lige synes det.

Bag Lady said...

Pity I can't read! But this look so good, that I want see the finish very fast :) I love to knit, but no time, only is hope.
Regards!

Tine said...

Hvor ser den lovende ud, den nye top.
Glæder mig til resultatet.

Jeg hepper på din avis sweater, så du når det!
Jeg er ikke i tvivl :-)

Rigtig god påske.

Helle said...

Det med afslapning kan være svært, godt der er andre der kan fortælle dig at det er vigtigt. jeg glæder mig til at se empire færdig. Avistrøjen er jeg vild med, men har aldrig haft mod på at lave den. godt det samme, min mand vil kun have noget med snoninger.

Jette said...

To flotte projekter du har på pindene, og med den fart du plejer at have på er det jo nok færdig inden påsken er overstået.

Helle : said...

Ja det er vigtig at få slappet godt af inden hverdagen igen står for døren. Du skal nok nå at blive færdig med trøjen til Jørgen. Kan I nu have en rigtig god påske. Knus fra mig

Gitte said...

Det er da godt at I tror på at trøjen til Jørgen bliver færdig, for jeg kan ikke rigtig finde lysten til at strikke på den ;-) Tror jeg vil gå igang nu, hvor ungerne stadig sover, og Jørgen er kørt et par timer på arbejde.

Judith said...

Takk for kommentar i bloggen min:-) Alltid hyggelig. Så mange fine ting du strikker, her må jeg innom å kikke mer. Ha ei fin påske.

Esther said...

Hej Gitte

1000 tak for påskeoverraskelsen. Den faldt i rigtig god jord - jeg ÆÆÆLSKER chokolade ;o)

Mange hilsener fra Esther

Gitte said...

Selvtak Judith.

Kære Esther - Indrømmer blankt, at pakken blev sendt i sidste øjeblik.