Saturday, April 25, 2009

Det er ikke

en håndtaske - næh nej. Det er mit forsøg på at strikke en slags Fionas top til Lise. Opskriften kan kun købes op til str. 6 år og Lise er en str. 8, så jeg har kigget på billeder, talt og "sjusset". Jeg har ikke så mange mønsterrapporteringer men det gør ikke noget den bliver en smule "smallere". Ryggen er vist heller ikke helt rigtig, men pyt - jeg tror det virker!

Ellers er denne dejlige solrige lørdag blevet tilbragt inden for i en hal til klubmesterskaber i badminton, hvor Søren har været i ilden gentagne gange, med hans mor og far på tilskuerpladserne og med hjertet helt oppe i halsen. Han nåede semifinalen i singel, og tabte i 3. sæt 21-19. Men - hvor spillede han altså godt ;-) Han er til fest i aften i klubhuset. Forældre og lillesøster tog hjem til en fredelig aften på sofaen. Han ringer når han vil hentes.

10 comments:

Judith said...

Gøy å tilpasse mønster, spennende å se hvordan den blir til slutt. Skulle gjerne hatt et mønster i str. 10 år selv, det er jo en fantastisk kjole.
Det så ut som en veske ved første øyekast, ja. Kunne sikkert blitt fin som veske også:-)

Tine said...

Hvor bliver den fin.
Jeg er sikker på at det nok skal lykkedes for dig, og at Lise bliver lykkelig :-)

Hvor er Søren fin!
Super godt gået i badminton!

Ulla V. said...

Jeg kan godt lide, at du bare klør på med en Fiona top til Lise. Jeg synes at den ser flot og lovende ud.

Og hvor var Søren dog smart da han drog til fest - han havde bestemt også grund til at fejre det flotte resultat. Tillykke med det...

Samtal från min trädgård said...

Tillykke med sönnen, han ser ud til at kunne klare sig selv og ringe når han vil hentes. Det der med lägge til og träkke fra kender jeg godt, så jeg håber på det bedste for din Fiona.

Sylvia said...

Så spennende topp du strikker på. er det en sommertopp da?
Avissweateren til din mann ble flott. Bra strikket, Gitte!

Karin Grøn said...

Den bliver vel nok fin den Fiona kjole. Glæder mig til at jeg også skal strikke kjoler nu, hvor min niece i dag er nedkommet med en lille pige.

nynne said...

den ser dejlig ud i farverne Fiona toppen. Når du strikker den skal du være opmærksom på den er meget vig i ærmegabet - fik mail fra Sanne i dag om at der er kommet et opdatering, hvor hun har ændret netop på ærmegabet.
Søren ser da top-tjekket ud og tillykke med det gode resultat til ham

Gitte said...

Tusind tak for alle kommentarerne til Søren. Vi havde en rigtig glad dreng søndag, også selv om det denne gang ikke blev til en pokal.
PS: Han er ret vild med slips ;-)

Tine - Lise elsker når jeg strikker til hende, så der er masser af begejstring der.

Nynne - jeg har slet ikke noget ærmegab - regner bare med at sy den sammen, så "der er et passende hul til armene" ;-) - Men Tusind tak for tippet.

Tak Sylvia - Det er så dejligt at den endelig er færdig.

Tillykke Karin - med niecen ;-) Så må du da igang med små kjoler.

Helle : said...

Super godt gået af Søren, sikke en flot fyr, tror da at pigerne skal passe godt på ;-)))

Gitte said...

;-) - Tak Helle.