Sunday, March 21, 2010

Garn og godt selskab

Ligesom mange andre fra blogland har jeg været til håndarbejdsmesse i Middelfart, og det sammen med 4 andre piger, der alle er en smule fattigere end vi var i morges - nogen mere end andre.....

Jeg startede tidligt i morges med sandwich-smørring - læg mærke til uldgarnet omkring pakkerne ;-) Rødt for ost og skinke, gråt for røget laks og hvidløgsost. Tine medbragte grønt tilbehør og væske.

På messen faldt jeg for gråt uldgarn til en ny Bente Rønberg-kjole, og grønt uldgarn til Elizabeth Zimmermann trøjen med den helt særegne historie (læs evt. her), som jeg længe har ledt efter passende garn til. Med hjem kom også nogle små kit - bl.a. "Huse" - små kunstværker er det næsten.

Til sidst sad vi og drak kaffe og spiste dejlige kager, som Berits datter og Birgitte havde bagt. Hvad forplejning angår var intet overladt til tilfældigheder!
Lene, som også havde styr på dagens frugt, havde sin nye smukke lilla trøje på - af uld fra Duddine på Fur. Vi blev enige om, at det er absolut nødvendigt med en sommertur til Fur, for at se og mærke på garnet (læg mærke til jeg skrev "se og mærke" ;-) og så glæder vi os til at se Annette Danielsens nye bog som skal udkomme til efteråret...... Jow strikkeplaner - dem er der nok af.

8 comments:

Lin said...

Jamen I har jo raahygget. Dejligt, og hvor er det nogle soede billeder du har taget.I ser virkelig ud til at have haft en dejlig dag blandet med shoping, snak og god mad. Oggggggggg, laekkert garn.

kludemutter said...

Hej Gitte !!

Hyggeligt at hilse på jer ;)
Så kom i ikke tom hændet hjem, den kjoler er bare så fin ;)

Ja,vi glæder os til september til strik en stund kommer, og så igen om 1,5 år hvor der kommer en mere, inspireret af de danske små øer ;)

Yt

Strikkeheksen said...

Tak for mad, Gitte, det var så lækkert :-) Hold da op, hvor var det en god tur og skønt at se dig igen - jeg er bare så totalt træt nu, at mit indlæg må vente til i morgen :-)

PS: Fur merinoen er ikke fra Duddine, men fra Lisbeth Klode :-)

Irene said...

Ser ud til I har haft en dejlig tur! Jeg købte også garn til min Zimmerman-trøje i går:-)

Annette said...

Ja, en messetur er ikke at foragte med godt selskab og fristelser... havde også et godt øje til Rønbergs grå kjole - den er flot...
Her er der også planer om, i selskab med flere, en rundtur til sommer/sensommeren til spændende strikkebutikker med inspiration, da vi "sparer" turen til strikkefestivallen i Næstved, men næste år er det igen i Jylland, så da er vi med igen...

Tine said...

Som sædvanligt, et forfærdeligt billede af mig :-)
Og tak for en dejlig dag og lækre sandwich!

Jette said...

Neeej, den kjole havde jeg også kig på, den er vildt sød, men nøjes med vesten, den får jeg brugt mere. Skønne ting du har købt.

Bebiane said...

Flotte damer, der hygger sig i hinandens selskab. Søde strikkede kjoler du har fanget på messen :-)