Thursday, March 18, 2010

Garnfeber?

Først - Tusind tak for alle de søde kommentarer til Sommer i T. Jeg er ligesom gået lidt i dvale efter jeg blev færdig med den. Jeg vil gerne strikke, men synes ikke rigtig jeg har noget som jeg gider strikke. Yeah wright!! Hun må da være fuldstændig tosset....er der tale om en strikkekrise eller måske et tilfælde af garnfeber?

Jeg har flyttet masker på Lises cape uden egentlig gnist. Den bliver noget større og længere end opskriften efter råd fra Nynne.

Folklore er trævlet næsten op. Jeg regner med at hvis jeg tager 30 masker mere ud så ender den med at passe.
Wicked - den gider jeg ikke rigtig lige nu.
Cumulus - jo - måske.
Lille Ida blomster - hmm, nu kommer foråret jo, og Lise er en varm pige. Jeg tror garnet kommer til at ligge lidt på hylde, og så bliver den klar til efteråret.
Der er garn på lager i vinrødt - både Geilsk, Lammeuld, Cascade og Kauni. Hvorfor har jeg lige alt det vinrøde garn liggende?

Nå - skidt pyt - på søndag er der inspirationsdag i Middelfart ;-) og jeg glæder mig til en dag i selskab med andre garngale kvinder, hvor jeg regner med at blive kureret for alle "lidelser".

12 comments:

Lin said...

Ingen lidelser hos dig Gitte. Det er som alle store kunstnere; en hvileperiode efter hektiskt kreativitet er noedvendig for den kunstneriske fordoejelse. Saadan er det bare. Bare rolig, det varer sjaeldent laenge. Hyg dig i Middelfart og laeg et referat please.

Tine said...

Jamen dog, Gitte. Det lyder til at du er hårdt ramt :-)
Håber vi kan kurere dig på søndag!

Hvor bliver den cape bare fin!

Sigrid S. Eriksen said...

Jeg glæder mig til at se dit næste projekt - der kommer jo altid flotte ting fra dig. I mellem tiden kan du jo nyde forårets komme ;-)

Irene said...

Hmmm....Gitte - det er da ellers mange fine ting du har gang i, men jeg tror du trænger til at komme på håndarbejdsmesse og blive inspireret til en fem-syv nye projekter:-)

Helle : said...

Du skal se når du kommer hjem efter messen bliver der bare fuld gang i dig igen. God tur til jer på søndag, jeg skal der ned lørdag.
Knus
Helle

Fru Kahr said...

Jamen, Gitte dog! Jeg håber, du hurtigt bliver den alvorlige "lidelse" kvit:-)

God tur.

Sylvia said...

Har du trevlet opp alt det der??? Uff, men en liten pause er virkelig velfortjent. Kanskje du kan hygge deg med et par Lommetøfler? De er gjort i en fei, og kan tas på lige etter.
Så spennende det høres ut det du skal på søndag. Jeg skal i en boklanseringsfest i Oslo i morgen. En bekjent er blitt romanforfatter, og vi skal på fest, jippiii.......Knus

Jeannette Mariae said...

Strikkekrise hos dig, det er noget af en overraskelse. Kuren finder du nok søndag.

Indtil da, ha´ det rigtigt dejlig uden strikketøj ;-)

Strikkeheksen said...

Det er klart, at du ikke kan gå gennem messen uden at falde for mindst ét nyt projekt, så jeg er ærlig talt ikke spor bekymret for dig ;-) Det skal vi sandelig hurtigt få kureret ;-)

Glæder mig SÅ meget til vi ses :-)

Gitte said...

Jeg kom mig såmænd allerede i går aftes. Mere om det senere ;-)

Næh - nej Syliva - det er kun Folklore, der er trævlet op. Det andet venter bare på at jeg kommer igang igen.

Er sikker på at jeg bliver inspireret til mange nye ting på søndag......

Gitte said...

Lene - Det bliver så hyggeligt - og tiltrængt med alle dine afbud ;-)

kludemutter said...

Du skal nok komme over krisen på søndag ;)
Der er så mange fine stande, så bare vendt ;O

YT