Saturday, March 20, 2010

Garnspiration

Det er altså lettere at kigge på opskrifter og købe garn derefter - end at have garn liggende og så finde opskrifter der passer. Derfor blev jeg så glad da jeg kom forbi en ny blogger - Sigrid - og faldt pladask for denne drops model, som hun har gang i. Tror sørme at noget af alt mit vinrøde garn passer ;-)
Pindene kom igang igen torsdag aften med Wicked. Pludselig var jeg der, hvor der skulle strikkes lomme til trøjen, og så er der jo ikke lang vej igen. Lommen er på. Jeg strikker lidt ekstra kant på så den får længde, og så er spørgsmålet om der skal lange eller kort ærmer i. Det bestemmer mængden af garn lidt.

Lise og jeg har været inde i byen i dag. Hun - fordi hun havde nogle gavekort til Build a Bear der skulle bruges. Det blev de sandelig også! Og jeg - fordi jeg måtte eje en rygsæk, jeg fik øje på sidste gang jeg var inde i byen. Et stk. ny Oilily er kommet til huset. Synes den signalerer sol, sommer og cykel på arbejde.

Jeg venter på min påskepakke.... Jeg har sendt en afsted.

10 comments:

Sigrid S. Eriksen said...

Sådan en taske kan da vist også bringe foråret ind i mit liv !!!¨
Måske min sidste feriedag i denne omgang (på mandag) skal bruges til at tjekke taskemarkedet.

Lea Poulsen said...

Det er godt nok en lækker taske.

Karin Grøn said...

Det bliver en sød model du får ud af det- smart i vinrød. Måske ikke så forårsagtig men det er jo heller ikke tidligt forår når den engang er færdig.
Det var en smart taske du har anskaffet dig.

Tine said...

Sikke en fin Drops model. Jeg er sikker på den bliver skøn i det røde garn :-)

Super lækker taske. Kan godt forstå du måtte eje den!

Ses imorgen.

Lin said...

Der kan du se! Hvileperioden varede ikke laenge hehe. Dejlig blaa farve du der har fundet. Jeg tror den ville blive rigtig flot i trekvartaermet. Du her ret. Garn foerst og model bagefter er altid mere tricky. Garnet ligger tit og venter laenge.
Saa er det til Middelfart paa soendag ikk???? Rigtig god tur. Og...saa kan rygsaekken ogsaa luftes der ( for der kan vel nok ligge mange garnnoegler i hihi.

Samtal från min trädgård said...

Den taske måtte da også godt komme hjem til mig, tror faktisk at det kunne väre inspiration nok til at få mig på cyklen.

Irene said...

Fin ny taske:-) Og Drops-modellen ser vældig sød ud. God tur til Middelfart i morgen _ I har noget at glæde Jer til:-)

nynne said...

Super med en forårs rygsæk.
Jeg er også i et "strikke limbo " oven på min løvfald. Kan bare ikke komme i gang igen. Glæder mig til at se hvad du tager med hjem fra Messen

Jette said...

Den dropsmodel har jeg også kig på, og den kan ses i Middelfart, og den kan jo laves både med og uden ærmer, det er smart.

Louise said...

Hold nu op en skøn taske...
Ja så kan sol,sommer og det hele bare komme an.