Wednesday, August 4, 2010

Fifi status

Et status billede af Fifi. Håber at strikke det sidste i denne uge.
Designeren kalder sig French Girl, og navnet på blusen passer jo fint til det. Ved ikke hvorfor jeg hele tiden kommer til at tænke på Nissebanden og Fifi Jørgensen......

I morgen skal jeg igang med at bage. Vi skal til bryllup på lørdag, og jeg har lovet at bage boller til natmaden (forskelligt pålæg med tilbehør). Antal gæster: 140, så der skal bages et par boller eller 2. Det bliver en blanding af italienske boller og Moster Søs imunstyrken gurkemejeboller.
Pia kommenterede vores havestole i mit sidste indlæg, og jeg bliver bare nødt til at bringe et par ekstra billeder af stolene, fordi vi er så glade for dem. Det er platicstole købt i Rema sidste sommer mest for sjov til manden min på fars dag (han fik også 2 sorte). De er et hit her i familien fordi punkt 1: de stærke farver lyser op (jeg bliver glad af at se på dem) og punkt 2: man sidder super godt i dem.
Jeg får ikke lagt så mange kommentarer som jeg gerne ville p.t. Vores "gode" PC er til reparation, og reserven er frygtelig langsom. Oftes kan jeg nå at lave en kop kaffe i den tid det tager fra jeg klikker på et bloglink til bloggen er på skærmen (laaaaannnnngggg tiiiiiiiid - tålmodighed kræves) ...... Håber snart vores PC kommer retur!

11 comments:

Eva said...

Supersøde stole!

Jeg er spændt på at se strikketøjet færdigt. Kan godt se lidt julenisse-tanke i det :)

Jane said...

Det var godt nok en ordentlig portion boller :-)
Jeg skal også bage boller i dag, men nøjes nu nok med en 25 - 30 stykker :-))

Blæksprutten said...

Super flot bluse; er sikker på den bli'r et hit... Det bli'r spændende at se den helt færdig.

Dine stole er skønne... Jeg er helt pjattet med de grønne; har det li'som dig, at jeg bli'r så glad af at se på friske farver...

God fornøjelse med bagningen; jeg bli'r helt svedt ved tanken... ;-)

Madam Munch said...

Jeg vil sige dig mange tak for opskriften på NIx-Pille brød. Det er et hit både her i familien og på arbejde.

Helvigs strikkehjørne said...

Flot bluse du er igang med...det er altså nogle rigtig flotte stole, det giver liv.

kludemutter said...

Jeg fortryder også jeg ikke købte nogle første gang du skrev
om dem ;(

Har du en maskine til at ælte alt det dej i, eller er det er godt rugbrøds muskler du skal have gang i ;))

Yt

Irene said...

Det var noget af en omgang boller Gitte:-) Jeg synes ellers lige, at jeg hørte forleden dag, at du aldrig ville kaste dig ud i den slags store projekter med en deadline:-)Så pas nu på ikke at blive for stresset....

Ulla-Bella said...

Kjempefine hagestoler:) Den toppen ser ut til å bli fin.

Helle said...

Stolene er super ka godt forstå de gør dig glad ;-)
Flot top --Glæder mig til at se den færdig

Strikkeheksen said...

Jamen selvfølgelig skal Den fantastiske bager lige i gang med en halv million boller - jeg forstår godt, du bliver "udnyttet" :-)

Nu fik jeg jo afprøvet stolene og de ER gode at sidde i - dejlige strikkestole, faktisk, når man lige fik en pude i ryggen - og så gør det jo ikke noget, de ser godt ud ;-)

Lin said...

Boller til 140 mennesker....... Bag endelig nogle der kan fryses ned, for det der kommer da til at tage dage.......
Stolene er geniale. Det er dejligt med saadan nogel ting hvor man kommer i godt humoer bare ved at se paa det, og saa ser de yderst behagelige ud. Det ser ogsaa ud til at pigerne nyder at sidde og strikke i dem til jeres strikkesoendag.
Blusen ser da flot ud. Bare typisk at ekspeditricerne faar os til at koebe for mange noegler hrmmmm. Det sker nemlig tit hihi.