Sunday, August 1, 2010

Min tur...

Både til at holde strikkekomsammen og til at starte på arbejde igen efter en super dejlig ferie.

Kl. 12.30 var jeg klar til indryk af strikkende kvinder. Lene, Tine, Irene, Berit, Dorte, Mariann, Birgitte og Mette kom til strik på terrassen. Det var så dejligt at se dem alle igen. Tusind tak for (som altid) en hyggeligt og inspirerende eftermiddag, og for de dejlige gaver I havde med. I var de helt rigtige at tilbringe den sidste feriedag sammen med ;-)

Gaverne: Der var alt lige fra chokolade, saftevand (den flotte orange mandarindrik), the, garn, strikkekit, maskemarkører, blomster (den store buket er fra Irenes have), lækker creme, fyrfadsstager og et fint "lukketøj".

Familien var sendt ud af huset, de var i biografen for at se Shrek 4. Jeg var faktisk lidt misundelig. Jeg kan rigtig godt lidt Shrek. Nu må jeg så "nøjes" med Toy Story 3.

En smule ferieevaluering: Det har været en dejlig sommerferie. Vi har været i Danmark og vejret har været med os hele vejen. Jørgen og jeg sad lige og regnede ud, at vi i 3 uger kun har spist morgenmad indendøre 3 gange, og det er da ikke "så ring endda" af en dansk sommer.

Vi har været på Mols, i Ebeltoft, på småture og haft besøg. Familien har spillet masser af fodbold, strandtenis, ludo og kort.

Jeg har fået ryddet op i stor stil; I påklædningsværelset, på kontoret, på badeværelserne. Fået smidt en masse ud og sat mange ting i system. (Jeg tilbragte en regnvejrsdag i Ikea sammen med næsten resten af Århus' beboere og fik købt mange praktiske ting, som nu giver mere orden.) Også haven har fået en omgang.

Og så har jeg fået masser af motion - små løbe- og cykelture sammen med Bastian, der er blevet lidt rundt efter at "han" er gået fra Hr. hund til bare hund.

Jeg kunne nu alligevel godt bruge en uges ferie eller to mere ;-)

9 comments:

Strikkeheksen said...

Tusind tak for en skøn eftermiddag, Gitte, jeg skal love for, vi blev beværtet i alle ender og kanter - også selvom vores værtinde fik strikket ;-)
Jeg er altid så glad, når vi har været sammen - også selvom min Ipod ikke virkede på vej hjem - det kunne ikke spolere mit gode humør :-)
Håber, du bliver klar til i morgen, nu får du i hvert fald en ordentlig krammer :-)

Rosanna@eaviola.dk said...

Dét ser godt nok virkeligt hyggeligt ud!
:-)

Strikk og tøys said...

Så trivelig at dere møtes slik. Det ser ordentlig hyggelig ut! For en flott gjeng :-)

Irene said...

Tak for en dejlig eftermiddag med masser af snak og dejlig mad! Jeg havde virkelig savnet Jer allesammen! Håber ikke det er alt for hårdt at starte på arbejdet i dag:-)

Pia said...

Det ser da bare så hyggeligt ud. (som altid, når i viser billeder fra jeres komsammen) Fede havestole, de dér grønne og lyserøde. Buketten er meget smuk.

Fru Kahr said...

Tak for en dejlig eftermiddag:-)
Du bliver altså nødt til at udpensle din tærteopskrift lidt mere præcist for mig, for den er unægtelig bedre end den opskrift vi bruger her i huset.

Tine said...

Tak for en dejlig eftermiddag!
Håber ikke det var alt for slemt at starte idag :-)

Helle : said...

øv øv øv jeg er bare så træt af at jeg ikke kunne komme, glæder mig bare så meget til at se jer alle næste gang.

Knus
Helle

Gitte said...

Selv tak Lene, Irene og Dorte. Og i lige måde.

Rosanna, strikk og tøys, Pia - det var en dejlig dag og vejret var med os.

Helle - vi glæder os også til at se dig igen ;-) Håber du er blevet frisk.