Wednesday, August 25, 2010

Kraka vokser

Kraka vokser. Jeg ret vild med mønsteret, som kommer ved at man laver nye masker og nogle pinde senere taber dem igen.
Den måtte lige en tur på ginen, så jeg kunne tjekke størrelsen. Havde jeg tænkt mig om ville jeg have lavet 3/4 lange ærmer. Der er absolut potentiale i modellen til en mere - i lilla eller grå.

Jeg har fået lyst til at strikke noget i en brændt varm orange, men er usikker på om farven vil være god til mig. Det er armbåndet der inspirerer..... Eftersom jeg har lovet mig selv at der strikkes fra lager indtil november, så kan det også være lige meget! Med mindre Frøken Selvdiciplin flytter et andet sted hen.

11 comments:

Strikkeheksen said...

Den er så sej og det er et vanvittigt flot mønster i al sin enkelhed - helt suveræn farve :-)

Den MÅ jeg også lave :-)

Ann said...

Smukt mønster og en smuk farve.
Jeg vidste ikke, at det var til dig Frøken Selvdisciplin var taget hen. Hun har jo været hos mig et stykke tid, og det lykkedes hende at banke en god portion mådehold ind i mig.

strikkeentusiasten said...

Mønsteret er utroligt flot det kan godt forstå du vil gentage i andre farver.

Jeg har tegnet Frøkken Selvdisciplin sat hende her ved computeren hvor hun med løftet pegefinger formaner mig til ikke at lade mig friste....sådan som hun farer rundt i blogland er jeg nød til at have en rettesnor når det er ved at gå galt :-)

KirstenK said...

Nå men så er frøken Selvdiciplin nok flyttet hen til dig...her er hun nemlig ikke mere, men hun har været her! Fint mønster på Kraka

Britt said...

Flot Kraka!
Hvis du er i tvivl om den brændte orange, så vælg i stedet en mere klar/koral agtig orange. Varme efterårsfarver klæder ikke mig så godt, men supersoft mandarin er rigtig god. Ellers start med at strikke noget småt, f eks et lille lace tørklæde i den brændte orange - så kan du teste farven.

Mariann said...

Det er sjovt, for det mønster er jeg også ret begejstret for at strikke. I allefald gik det ret hurtigt med at strikke min "Frk.sommer".
Flot armbånd du har fået , og tillykke med bryllupsdagen :-)

Ulla-Bella said...

Den blir flott. Forstår godt at armbåndet inspirerte deg, for det var skikkelig fint:)

Lykke said...

nej, hvor ser det lovende ud :-) Kan dog godt forstå at du vælger at forlænge den, jeg ville nødig have min topmave til at hænge ud under kanten ;-)

Irene said...

Den ser sød ud og mønstret er rigtig kønt. Jeg har aldrig prøvet det dér med at lade masker falde:-)

Anne said...

Hej Gitte

Jeg er fornylig blevet opmærksom på din blog, og er vildt inspireret. Du strikker alle de ting, som jeg gerne vil strikke :-)

Der er netop blevet pustet liv i min blog igen. Måske har du lyst til at kigge forbi - fruand.blogspot.com

Lin said...

Naa saa det er hos dig frk selvdisciplin gemmer sig. Rigtig laekker model du der har fundet, og en flot farve.
Braendt orange lyder spaendende. Det glaeder jeg mig til at se.