Tuesday, August 10, 2010

Kraka - i vinrødt uld

En af Marianne Isagers modeller som jeg længe har haft et godt øje til er Kraka og den har også været på "sommerplanen" flere gange uden at det er blevet til noget. Nu har jeg slået op til en lidt længere vinterversion i vinrødt uld, som jeg tror vil være rigtig flot over en af mine hvide skjorter.
En lille bryllupsevaluering. Alt gik som det skulle - de sagde begge ja i kirken. Vielsen startede kl. 15, og vi kom i seng kl. 4 om morgenen, så vi var ikke meget værd om søndagen. Ud af de 180 hjemmebagte boller var der kun 25 tilbage. Selskabet var ellers blevet noget formindsket til natmaden kl. 3. Jeg bringer et billede af den smukke bryllupskage, som var bagt af en anden veninde. Se - den kunne jeg godt nok ikke gøre efter. Og så smagte den pragtfuldt med nøddebunde og diverse guf.

9 comments:

Eva said...

Det lyder skønt! Og flot bryllupskage, - selvom jeg nok til en hver tid vil foretrække lækre, hjemmebagte boller.

Irene said...

Wauw! Hvor er den flot den bryllupskage! Og de smager som regel himmelsk:-) Lyder som om de blev rigtig godt gift!

Ann said...

Det ser rigtig godt ud med Kraka. Det bliver spændende at følge den.
Elegant bryllupskage og dejligt, at folk kunne li' bollerne.

Strikkeheksen said...

Hold da op en kage, jeg er altså så imponeret af alle de kvinder, der kan fremtrylle de mest fantastiske kager - synes, de "yngre" generationer flipper helt ud på det punkt og bliver så dygtige ;-)

Din Kraka bliver fantastisk over en hvid skjorte, ingen tvivl om det :-)

Lin said...

Vinroedt, det lyder rigtigt flot til vinter.

Joesses for en kage, og saa ser den ovenikoebet rigtig god ud mums.
Kun 25 boller tilbage, sikke nogle "aededolke". Et fint tegn paa at de smagte dejligt.

Tine said...

Sikke da en fantastisk bryllupskage. Håber den smagte lige så godt som den så ud!

Dejlig farve du strikker i. Og en rigtig fin model.
Den kommer du til at se brandgodt ud i :-D

Sylvia said...

En slik kake har jeg faktisk laget flere ganger, da jeg jobbet som baker og konditor. jeg er flink på roser, jeg! Men denne var flott!!

Wow, KRAKA er jammen en fin sak, og i denne fargen du har valgt, skulle den nok passet meg utmerket!! Bare i en lengre modell enn på modellbildet. Jeg har nemlig ingen midje tilbake, og må skjule den med lange gensere.......enn sålenge ;)

Ditte said...

Kraka er så fin. Jeg overvejer en udgave i hør og silke, der både er længere og har lange ærmer - men det har vist lange udsigter, desværre. Jeg er meget spændt på dit resultat.

violykke said...

Er det virkelig violer der er på den kage, det har jeg aldrig set før, det må jeg sige, super super sejt ;0) hende der har lavet den kage, hun er dygtig.