Tuesday, November 16, 2010

Jeg overvandt mig selv.....

Søndag aften tog jeg bilen og kørte fra Århus til Nordsjælland på kursus! Hold da op hvor en lang tur - og på et tidspunkt var der 3 vejbaner.

Jo - jeg ved det. Jeg er en kylling, der normalt kun kører korte turer.

Nu er jeg på kursus til og med onsdag, og onsdag aften skal jeg så køre den lange tur retur igen.
Tema: Præsentationsteknik og mind mapping. Super spændende.

Strik - nix - i går aftes var vi færdige kl. 22.00 og det samme i aften.

8 comments:

Dorthe said...

flot - og du er ikke spor kylling! Når man er mest vant til korte ture, så er de lange en overvindelse (og samtidig måske lidt ærgelse over, at man ikke kan strikke samtidig ;-) ) Jeg var også ganske stolt af mig selv, da jeg tog den omvendte tur i foråret - nordsjælland-Ringkøbing. God lærelyst!

Lin said...

Kl 22, ja saa er man kun til dyner. Kylling, det synes jeg bestemt ikke. ( Eller ogsaa er jeg det ogsaa hehe). Skal til Toulouse paa fredag, en tur paa 550 km, og jeg gruer mig.
Fortsat godt kursus.

Britt said...

Ork ja, der er såmænd også 4-sporede moterveje (altså i hver retning herovre) - men hvis man ikke er vant til det kan det godt være lidt af en mundfuld.

Agro said...

Kylling er du bestemt ikke, og der er godt nok langt fra Århus til Nordsjælland........godt gået...godt kursus og god tur hjem.

Helle : said...

Uha godt gået Gitte, jeg er heller ikke til de lange ture mere. Jeg er også ved at være en kylling men pyt, hellere være lidt forsigtig end tage for mange chancer.

Rigtig god tur hjem og pas på dig selv :-)

Knus
Helle

KirstenK said...

Synes da så bare du skal være stolt af at du alligevel kørte den lange vej...

Sylvia said...

jeg er lik deg, Gitte! Liker meg best der jeg er kjent. MEN når jeg også har klart en slik lang tur, alene, så har jeg overvunnet noe, og tenker alltid: Hm, dette kan jeg da gjøre igjen! Hvor skal turen gå neste gang?
Ha en fin dag.

Helle said...

Jeg har nu også den tur til gode, det er altid manden der kører når vi er på Sjælland. Det er nu ikke så meget de 3 baner jeg frygter men de mange udfletninger syd for københavn og ikke mindst Storebæltsbroen.