Wednesday, November 10, 2010

Overblik.... eller mangel på samme

Jeg har 300 masker på pinden, og strikker en str. small......- Jeg var næsten sikker på at jeg skulle trævle op igen, men Overblik fra AD's nye bog ser faktisk ikke så tosset ud rent størrelsesmæssigt, og farven er jeg vild med.
Når jeg kigger i min kalender - ja - så er november næsten gået. I morgen skal jeg til København, fredag aften skal vi have gæster, lørdag går med badmintonturnering. Søndag tager jeg afsted på kursus, og kommer først hjem onsdag aften. Lørdag d. 20. november er der forældre/barn turnering i badminton, d. 22. og 23. er jeg til seminar, weekenden efter er der gymnastikopvisning med Lise, og søndagen er også væk - og så er det DECEMBER! Pust støn, jeg glæder mig allerede til juleferie......

Synes jeg mister overblikket, men måske strikketøjet kan hjælpe ;-) Det kommer ihvertfald med både til badminton turnering og kursus.

9 comments:

Irene said...

Kan godt forstå du mister overblikket med alle de aftaler:-) Her er der også ved at være godt booket op den næste månedstid:-)

nynne said...

det lyder også meget overvældende - faktisk nærmest stressende

Lin said...

Overblik eller overbooked???? Sikke en kalender, og saa bliver det sikkert meget vaerre i december. Puhada. Godt du har strikketoejet med. Laekker farve.

Gitte said...

Irene, Nynne og Lin - heldigvis ser december bedre ud ;-)

Mange arrangementer (skole m.v.) ligger i november i år - måske fordi folk normalt har meget travlt i december, men hvad hjælper det hvis alt flyttes til november ;-) - Sådan ser det ud lige nu......

Sylvia said...

Allerede overbooked denne mnd? hi hi....
Så går dagene raskt til jul. jeg aner ikke hvordan min jul vil se ut i år. jeg vet bare at det blir travelt!
lekker farge du strikker i.

Gitte said...

Sylvia - jeg synes dette år er gået så frygtelig hurtigt... Men der jo nok ikke noget at gøre ved det.

Fru Kahr said...

Det lyder da godt nok som om du har lidt for mange planer...men sådan kan det jo gå. Desværre er man jo ikke altid selv herre over situationen;-)

Jeg glæder mig til at de din "Overblik".

Laura said...

Pyh ha, sikken en kalender. Ligner min i december, for alle skole- og musikarrangementer ligger som vanlig der.
Meget smuk farve du strikker med, synes også at 300 m lyder af meget. Når jeg er i tvivl sætter jeg alle maskerne på een lang snor og så kan jeg måle ordentligt og forhåbentligt slippe for at trævle op igen.
Mange hilsener fra Laura :-)

KirstenK said...

Jeg synes også det er lidt svært at bevare overblikket...nå nu jeg lige ser det på skrift, føles det jo som om julen næste står for døren!