Saturday, November 6, 2010

En cone Blåbær

Garnet er så smukt, har den helt rigtige farver. Nøjagtig som jeg havde forestillet mig - højlandsulden i Blåbær fra Weller Garnudsalg.

Jeg håber, at garnet bliver forvandlet til Overblik fra Annette Danielsen. Jeg har læst rundt omkring at modellen er meget stor, og umiddelbart er det også mange masker, der skal slåes op. Men - jeg prøvede den i en str. medium i august hos Fandango, da Annette præsenterede bog og modeller, og trøjen sad helt perfekt. Så jeg krydser fingre og slår op.

Ellers burde jeg jo strikke julegaver - der er dog god tid endnu. Jeg fik det skønneste garn til fingerløse vanter fra Sylvia. De grå skal jeg selv have, men både de røde og de lilla bliver til julegaver.

At tilbringe tid ved symaskinen har konsekvenser - hold da op hvor vasketøjskurvene bugner, og ja - der trænger generelt til oprydning. Nu vil imidlertid se stort på det hele og gå ud i haven. Mand og søn er ved at plante bøgehæk og grave rødder op.

9 comments:

Fie said...

Den farve mangler helt sikkert i min samling og jeg kan forestille mig, hvor skøn Overblik bliver.

Jeg overvejer selv at strikke den i farven Hyacinth. Men måske der lige skal en (lille) cardigan i Skumbanan på pindene først.

Lin said...

Det kunne vaere jeg skulle tage mig en tur inden om Wellers butik. Det garn ser saa laekkert ud og sikke en farve. Og overblik..... fed model. AD's modeller er generelt lidt store i det er de ikke????

Gitte said...

Fie - Hyacinth er også smuk.

Lin - jeg har mest strikket børnemodeller, men har prøvet hendes modeller 2 gange i forbindelse med bogudgivelser, og der passede jeg en medium. Med det angivne maskeantal til Overblik, vil jeg nu strikke en Small -og jeg synes stadig det er mange masker..... men jeg prøver.

Eva said...

Det er så lækkert, det garn. Jeg kan ikke selv holde ud at have uld helt tæt på kroppen, men jeg er i gang med et sjal, og det bliver så skønt.

Gitte said...

Eva - jeg skal også have en bluse inden under....
Man kan ikke have for mange sjaler/halstørklæder ;-)

strikkeentusiasten said...

Blåbær er virkelig en skøn og meget dyb farve, kan godt forstå den skal strikkes op i Overblik.

Kender godt det med de dejlige timer ved symaskinen,men når man så kommer ud fra syværelset ligner huset en mindre krigszone....!!!

Gitte said...

Strikkeentusiasten - Krigszone - det er jo det ord jeg har ledt efter hele weekenden...... ;-)

Tine said...

Hvor er det da en smuk farve!
Jeg blive helt misundelig :-)

Bebiane said...

Mums for en skøn farve....der er meget garn i den cone ikke?